Salut

El conseller de Salut durant la visita al CAP Centelles.

El conseller de Salut visita els nous espais d'atenció primària reformats i ampliats a Tona i Centelles

query_builder   5 abril 2024 15:19

event_note Nota de premsa

El conseller de Salut visita els nous espais d'atenció primària reformats i ampliats a Tona i Centelles

  1. A Tona, el CAP s'ha ampliat en gairebé 700 metres quadrats que han permès incorporar consultes, una àrea d’activitats comunitàries i una nova base de suport vital bàsic del Servei d’Emergències Mèdiques
  2. A Centelles, el centre ha guanyat 125 metres quadrats amb una construcció modular industrialitzada que acull quatre noves consultes
El conseller de Salut durant la visita al CAP Centelles.{"name":"2024/04/05/15/14/21377614-4f49-44dd-b59d-3163af1fbd36.jpg","author":"Paula Roque","type":"0","location":"0","weight":4166092}


El Departament de Salut ha enllestit aquest mes de març les obres d’ampliació dels centres d’atenció primària de Tona i de Centelles. El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, ha visitat avui els dos centres i ha parlat amb els professionals d’atenció primària.

El conseller ha visitat primer el CAP Tona. En aquest centre, les obres d’ampliació n’han canviat la fesomia. L’ampliació ha comportat doblar la superfície del centre d’atenció primària. Dels 689 metres quadrats que tenia, se’n van reformar 224 i, a més, es va ampliar amb 640 metres quadrats de nova construcció fins a disposar d’un equipament de 1.329 metres quadrats.

Aquesta reforma i ampliació ha permès una important millora dels espais dotant de 9 consultes noves per a medicina general, odontologia i pediatria. També en els espais de nova construcció s’ha habilitat un espai per a activitats comunitàries i una nova base de suport vital bàsic del SEM i espais per als seus professionals. A més, les obres han permès redistribuir els espais anteriors per a adequar-los a les necessitats d’activitat assistencial actuals. El Centre d’Atenció Primària també ha canviat completament la seva imatge exterior amb un ampli porxo que permet l’accés al centre i un nou pati posterior que dota de major il·luminació natural i vistes a les noves consultes del centre.

El conseller Balcells, durant la visita als nous espais, ha destacat la voluntat d’adequar els edificis a les necessitats assistencials de la població i ha indicat que “el resultat és excel·lent, amb un edifici que millora el servei assistencial a les persones i millora les condicions de treball dels professionals”.

A Centelles, el conseller de Salut també ha visitat els nous espais. En un terreny annex al CAP s’han construït 125 metres quadrats amb una estructura industrialitzada. Aquesta edificació ha permès disposar de quatre noves consultes i una sala d’espera. Balcells ha destacat que “aquestes obres ens han permès disposar de més espais, molt ben integrats amb l’estructura existent, adequades a la normativa vigent i amb un major confort per a usuaris i professionals”.

4  

Imatges

El conseller de Salut durant la visita al CAP Centelles.

El conseller de Salut durant la visita al CAP Centelles. 4166092

Reunió amb professionals del CAP Centelles.

Reunió amb professionals del CAP Centelles. 5837010

Reunió amb professionals del CAP Tona.

Reunió amb professionals del CAP Tona. 4780496

El conseller Balcells durant la visita al nou CAP Tona.

El conseller Balcells durant la visita al nou CAP Tona. 5783325

Sistema de salut
Atenció primària
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia