Bombers

Una persona mor en l'incendi d'una caravana al recinte exterior d'una empresa de Montcada i Reixac (Vallès Occidental)

query_builder   9 abril 2024 11:48

event_note Nota de premsa

Una persona mor en l'incendi d'una caravana al recinte exterior d'una empresa de Montcada i Reixac (Vallès Occidental)

Els Bombers de la Generalitat van treballar, ahir a la nit, en l’extinció d’un incendi en el pati d’un ferroveller a la zona de Can Cuiàs, a Montcada i Reixac (Vallès Occidental), on va cremar una caravana i, al seu interior, van localitzar el cos sense vida d’una persona.

A l’arribada dels efectius, van trobar-se amb un incendi actiu, del qual van rebre l’avís a les 01.46 hores. Fins al lloc es van desplaçar tres vehicles d’aigua, dos de comandament amb el cap i el sotscap de coordinació territorial, un vehicle del Grup Operatiu de Suport (GROS) i una autoescala.

Des d’un primer moment, es va dur a terme la recerca de possible víctimes i durant l’extinció d’una caravana, que cremava al pati de la nau, va ser quan un binomi de Bombers va trobar el cos sense vida d’una persona. En aquest servei, es van fer tasques d’extinció i es va treballar per evitar-ne la propagació a les naus adjacents. A causa del foc, va cremar un camió i una caravana, aquesta darrera, però, de forma parcial.

També, van fer revisions a l’interior de les naus més pròximes, amb l’ajuda de l’autoescala, per comprovar que el foc no s’havia estès a cap altra zona.

A les 02.46 hores van donar-lo per controlat i a les 03.20h el van extingir. Posteriorment, van procedir a fer una inspecció amb la càmera tèrmica.

Els Mossos d’Esquadra van destinar-hi 5 patrulles, es van fer càrrec de la investigació de les causes de l’incendi, i posteriors tasques per identificar la víctima.

Al lloc del sinistre, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va desplaçar una unitat terrestre i va treballar de forma conjunta amb l’equip mèdic de Bombers.


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia