Palau Robert

CR

Concert gratuït al jardí, el 14 d'abril a les 12h

Homenatge a Núria Feliu. Big Band de Granollers al Palau Robert

query_builder   10 abril 2024 11:55

event_note Nota de premsa

Concert gratuït al jardí, el 14 d'abril a les 12h

Homenatge a Núria Feliu. Big Band de Granollers al Palau Robert

En el marc de l’exposició Núria Feliu a Palau (Robert), i com a part dels actes dedicats a la polifacètica cantant de Sants, Palau Robert ha organitzat dos concerts que se celebren al jardí. El primer és un Homenatge de la Big Band de Granollers, dirigida per Martí Ventura. Tindrà lloc a partir de les 12h del dia 14 d’abril, és d’accés lliure fins completar l’aforament de 500 persones i té una durada aproximada d’una hora.

“Amb més de 40 discos publicats, una interminable llista de col·laboracions amb artistes nacionals i internacionals a les esquenes i centenars de concerts del barri de Sants al Waldorf Astoria de Nova York, la Núria Feliu ha significat un abans i un després en la història de la música del nostre país, i és per això que la Big Band de Granollers li vol retre homenatge acompanyada de les cantants Laura SimóMireia Feliu i Paula Barranco”.

El segon concert proposat, ideat per Andreu Rami, igualment gratuït i d’accés lliure fins completar l’aforament de 500 persones, serà el dia 19 de maig. Comptarà amb la intervenció de diversos artistes, aixoplugats pel lema “Feliu icònica”.

El Palau de la Música, per la seva banda, acollirà un gran concert, impulsat pel Departament de Cultura i dedicat a Núria Feliu, el dia 15 de maig.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia