Educació

Fotografia Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils

La consellera d'Educació visita diferents centres del Camp de Tarragona

query_builder   12 abril 2024 19:48

event_note Nota de premsa

La consellera d'Educació visita diferents centres del Camp de Tarragona

  1. També ha pogut conèixer el Pla Educatiu d’Entorn de Valls, que inclou 11 centres amb 5.516 alumnes, i compta amb una dotació de 101.000 euros


Fotografia Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils{"name":"2024/04/12/11/53/381c6e5a-3d80-4100-8c3c-566ea0cd9b15.jpeg","author":"Departament d'Educació","type":"0","location":"0","weight":147670}


La consellera d’Educació, Anna Simó Castelló, ha visitat avui diferents centres educatius del Camp de Tarragona, on ha mantingut trobades amb direccions de centres, i ha conegut el Pla Educatiu d’Entorn de Valls.


Al matí, la titular d’Educació ha arribat a l'Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, on ha mantingut una trobada amb les direccions de centres del Baix Camp. A continuació, s’ha traslladat a Valls, on ha visitat l’Institut Serra Miramar, i s’ha reunit amb representants de les direccions de centres de l’Alt Camp, Baix Camp, Conca de Barberà i Priorat.


A la tarda, Anna Simó ha visitat l’Escola Vedruna de Valls per conèixer els diferents Plans Educatius d’Entorn (PEE) del municipi. La consellera ha assistit a una de les activitats del centre emmarcada en els PEE de Valls, i que se centra en l’estudi assistit, és a dir, tallers de suport a la tasca escolar de manera que s’adaptin a les necessitats i interessos de l’alumnat i contribueixin de manera efectiva a l’assoliment de les competències bàsiques. També ha mantingut una trobada amb els membres de la Comissió representativa del Pla d’Entorn del municipi.


Els PEE són una proposta de cooperació educativa amb els Ajuntaments i els agents educatius d’un municipi, amb l’objectiu d’aconseguir l’èxit educatiu i millorar les oportunitats de tot l’alumnat, sobretot el més vulnerable.


L’Escola Vedruna és un dels 11 centres educatius de Valls que formen part del Pla Educatiu d’Entorn, dels quals 5 són escoles públiques, 3 instituts públics i 3 escoles concertades. Els PEE de Valls donen cobertura a més de 5.516 alumnes i han tingut una inversió de 101.000 euros


Aquest curs 2023-2024, Valls organitza diferents activitats que s’emmarquen en els PEE com ara: estudi assistit, casal lingüístic, activitats en família, rutes literàries, mentoria socioeducativa, o el taller Baldufa, organitzat per l'Escola de Municipal de Música, entre d’altres.


A tot Catalunya, aquest curs hi ha un total de 154 PEE a 136 municipis amb una dotació econòmica total de 12,6 milions d’euros que beneficien 536.855 alumnes.




12 d’abril de 2024

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia