Esport

sge

Esportcat renova el suport al Barcelona Open Banc Sabadell

query_builder   13 abril 2024 17:40

event_note Nota de premsa

Esportcat renova el suport al Barcelona Open Banc Sabadell

Esportcat-Generalitat de Catalunya renova per vuitè any consecutiu el suport al torneig Barcelona Open Banc Sabadell de tennis, que enguany celebra la 71a edició al Reial Club de Tennis Barcelona-1899 amb la presència d’un cartell de jugadors espectacular. La prova, que comptarà amb vuit dels vint millors tennistes del món, tornarà a projectar el potencial esportiu de Catalunya al món.

sge{"name":"2024/04/13/17/35/84a31dcf-e7bf-4589-b20c-87a4dcca9ba3.jpeg","author":"sge","type":"0","location":"0","weight":603900}

El Govern manté l’aposta pel torneig tennístic més important de Catalunya en un any especial pel club organitzador, el Reial Club de Tennis Barcelona-1899, amb motiu de la celebració del seu 125è aniversari. Esportcat concep el torneig com un esdeveniment cabdal per “potenciar l’esport circular, ampliar la mirada i que les grans cites esportives no siguin un punt i final, sinó aprofitar la seva capacitat de projecció per promoure l’esport base”, assegura la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula.

Segons Anna Caula, el torneig “projecta al món Catalunya com a país esportiu i ajuda a generar referents entre els més joves”, a banda que mostra “l’essència del segell català propi basat en el teixit de clubs repartit per tot el territori”.

En el marc del patrocini d’Esportcat al Barcelona Open Banc Sabadell, per tercer any consecutiu es disputa el Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14, un circuit proposat per Esportcat al costat de la Federació Catalana de Tennis (FCT) i que forma part d’un conjunt d’accions del Barcelona Open Banc Sabadell per potenciar el tennis a Catalunya.

Durant els mesos de gener i febrer, el circuit ha reunit 1.000 tennistes, noies i noies, en la fase territorial celebrada a Girona, Lleida, Sabadell i Tarragona, i disputarà el quadre final la setmana vinent al Reial Club de Tennis Barcelona-1899, al costat dels jugadors professionals. Diumenge 21 d’abril, abans de la gran final del torneig l’ATP 500, es disputarà la final femenina i masculina d’un torneig que, segons Anna Caula, “dona visibilitat als joves valors del tennis català i està projectant amb èxit l’esport base i el femení”.

Durant el torneig, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física també compta amb un estand propi que acull la presentació de diversos tornejos de tennis. Destaca el Catalonia Open WTA 125-Torneig Internacional Terres de Lleida de tennis femení, la segona edició de l’aposta d’Esportcat amb la Federació Catalana de Tennis per impulsar l’esport femení a través d’una prova del circuit professional femení amb seu itinerant pel territori. Enguany, el torneig es disputarà a CT Lleida del 29 d’abril al 5 de maig.

A l’estand, també es presentaran proves com ara el 5è Torneig Internacional Femení Platja d’Aro 365, l’International Tennis Tour ITF Sub18, el 2n ITF Open Barà Costa Daurada M25 i altres tornejos de nivell ITF. Alhora, l’espai serà escenari de reunions i trobades de l’equip directiu d’Esportcat amb entitats i agents del teixit esportiu català.

1  

Imatges

Fotografia de la renovació de l'acord per part d'Esportcat i el Reial Club de Tennis Barcelona-1899, amb la presència d'Anna Caula, Aleix Villatoro, Jordi Cambra i Xavier Pujol (Autor: RCTB)

Fotografia de la renovació de l'acord per part d'Esportcat i el Reial Club de Tennis Barcelona-1899, amb la presència d'Anna Caula, Aleix Villatoro, Jordi Cambra i Xavier Pujol (Autor: RCTB) 6585179

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia