Territori

Mequinensa

Territori licita obres de condicionament al camí de Mequinensa, a la Granja d'Escarp

query_builder   16 abril 2024 13:56

event_note Nota de premsa

Territori licita obres de condicionament al camí de Mequinensa, a la Granja d'Escarp

Mequinensa{"name":"2024/04/16/10/48/37cb8b7f-e7f1-4db5-a7a7-568e9f01cfda.jpg","author":"DTER","type":"0","location":"0","weight":311381}


  1. Els treballs abasten 4,4 quilòmetres i inclouen l’eixamplament d’un tram, la construcció de dues rotondes i la millora del ferm i del drenatge


  1. L’obra es licita per un valor de 3,4 MEUR

El Departament de Territori ha licitat les obres de condicionament del camí de Mequinensa, a la Granja d’Escarp (Segrià), per un import de 3,4 MEUR. Aquesta obra consistirà principalment en l’eixamplament d’un tram del camí i la millora dels encreuaments, el ferm i els elements de drenatge. Els treballs començaran aquesta tardor, amb un termini d’execució de vuit mesos.


L’obra abasta una longitud de 4,4 quilòmetres, des de la rotonda amb la carretera LP-7041 i el límit amb l’Aragó. Aquesta actuació s’emmarca en un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de la Granja d’Escarp pel qual el Departament assumeix la titularitat d’aquest camí i hi executa obres de millora, per a dotar-lo de les característiques d’una via de la xarxa de carreteres de la Generalitat.


Els treballs consistiran en l’eixamplament del camí en un tram d’1,4 quilòmetres, des de l’encreuament amb l’LP-7041 fins a l’entrada sud de la Granja d’Escarp. El vial, actualment de 6 metres d’amplada, passarà a 8 metres –amb dos carrils de 3,5 metres i vorals de 0,5 metres cadascun.


Així mateix, es millorarà la seguretat en dos encreuaments mitjançant la construcció de dues rotondes, de 35 metres de diàmetre, una en la cruïlla central del municipi i una altra a l’entrada sud. En la resta del vial, es manté l’amplada actual i es millora el ferm.


Així mateix, les obres inclouran la millora dels elements de drenatge i la renovació de la senyalització horitzontal i vertical i de les barreres de seguretat al llarg de tot l’àmbit on s’actuarà.

1  

Imatges

Mapa

Mapa 311381

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 495038

Mobilitat
Seguretat
Infraestructures
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia