Delegació a les Terres de l'Ebre

El delegat del Govern a les Terres de l¿Ebre, Albert Salvadó Fernandez, i la directora dels Serveis Territorials del Departament d¿Educació a les Terres de l¿Ebre, Montse Perelló Margalef.

L'oferta de formació professional el curs 2024-25 a les Terres de l'Ebre suma tres nous Cicles Formatius de Grau Superior

query_builder   16 abril 2024 15:11

event_note Nota de premsa

L'oferta de formació professional el curs 2024-25 a les Terres de l'Ebre suma tres nous Cicles Formatius de Grau Superior


  1. El curs 2024-25 s’ofereixen 6 Cicles Formatius de Grau Bàsic, 32 Cicles Formatius de Grau Mitjà, 38 Cicles Formatius de Grau Superior, 17 Programes de Formació i Inserció (PFI) i 5 Cursos d’especialitzacióEl delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó Fernandez, i la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Educació a les Terres de l’Ebre, Montse Perelló Margalef, han explicat aquest dimarts l’oferta de Formació Professional per al curs 2024-25 a les Terres de l’Ebre.


S’ofereixen 6 Cicles Formatius de Grau Bàsic (7 grups), 32 Cicles Formatius de Grau Mitjà (54 grups), 38 Cicles Formatius de Grau Superior (43 grups), 17 Programes de Formació i Inserció (PFI) (17 grups) i 5 Cursos d’especialització (5 grups).Com a novetat, s’oferirà:


  1. Cicle Formatiu de Grau Bàsic. Serveis Comercials. Institut Cristòfol Despuig (Tortosa)
  2. Cicle Formatiu de Grau Mitjà. Elaboració de Productes Alimentaris. Institut Montsià (Amposta)
  3. Cicle Formatiu de Grau Superior. Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa. Institut Julio Antonio (Móra d’Ebre)
  4. Cicle Formatiu de Grau Superior. Sistemes Electrònics i Automatitzats. Institut Montsià (Amposta)
  5. Cicle Formatiu de Grau Superior. Prevenció de Riscos Professionals. Institut de l’Ebre (Tortosa)“Anem treballant per anar adequant la disponibilitat de perfils professionals a les necessitats de les empreses del territori”, assegura el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, que destaca el creixement en els darrers cursos tant de famílies professionals com de Cicles Formatius de Grau Superior. “De 24 famílies professionals, a les Terres de l’Ebre en tenim 20”, ha explicat la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Educació a les Terres de l’Ebre.


La Taula per a l’impuls de la Formació Professional a les Terres de l’Ebre està formada peragents socioeconòmics –Cambres de Comerç, PIMEC, AECE, UGT, CCOO, USOC–, els principals centres educatius que imparteixen FP al territori –Institut de l’Ebre i Institut Montsià– i representants institucionals –Consells Comarcals, els Ajuntaments de Tortosa i d’Amposta, els Serveis Territorials de Presidència, Empresa i Treball, Educació, Acció Climàtica, la Coordinació territorial de Joventut i l’IDECE–.


La preinscripció dels Cicles Formatiu de Grau Mitjà i Grau Superior el curs 2024-25 és del 24 al 30 de maig.

16 abril 20241  

Imatges

El delegat del Govern a les Terres de l¿Ebre, Albert Salvadó Fernandez, i la directora dels Serveis Territorials del Departament d¿Educació a les Terres de l¿Ebre, Montse Perelló Margalef.

El delegat del Govern a les Terres de l¿Ebre, Albert Salvadó Fernandez, i la directora dels Serveis Territorials del Departament d¿Educació a les Terres de l¿Ebre, Montse Perelló Margalef. 7478508

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia