Delegació a Barcelona

Visita a Montseny

La Delegació visita els Ajuntaments de Montseny i Fogars de Montclús

query_builder   17 abril 2024 19:38

event_note Nota de premsa

La Delegació visita els Ajuntaments de Montseny i Fogars de Montclús

El dimarts, 16 d'abril, el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs i Alborch, va visitar dos municipis rurals del Vallès Oriental: Montseny i Fogars de Montclús. El delegat es va reunir amb les alcaldies d'ambdós municipis per conèixer les seves inquietuds.

El delegat es reuneix amb l'alcaldessa de Montseny
El delegat del Govern a Barcelona es reuneix amb l'alcaldessa de Montseny
{"name":"2024/04/17/19/36/4bee2e3d-4858-4997-9c70-4fdec3243dc2.JPG","author":"Mónica GM","type":"0","location":"0","weight":1551061}

A Montseny, Borràs es va reunir amb l'alcaldessa Núria Masnou Pujol i va recollir les seves peticions per traslladar-les als departaments corresponents. En la trobada es va abordar l'arribada de la fibra òptica al municipi, qüestions relacionades amb l'escola pública Puig Drau i els projectes de futur que té en marxa el consistori.

Amb 379 habitants, el municipi està situat al parc natural del Montseny i és un dels punts turístics del massís. Durant la seva visita, el delegat va conèixer l'Església de Sant Julià del Montseny, una construcció d'origen romànic situada al centre del poble amb més de mil anys d'història.

Tot seguit, el delegat es va reunir amb l'alcalde de Fogars de Montclús, Albert Rovira i Rovira. La trobada es va centrar en el finançament de projectes locals i el Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). El Pla planteja diferents línies de subvencions per a ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i consells comarcals. Fogars de Montclús té 481 habitants i també està ubicat al massís del Montseny.

2  

Imatges

Visita a Montseny

Visita a Montseny 3539756

Visita a Fogars de Montclús

Visita a Fogars de Montclús 3991234

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia