Delegació a la Catalunya Central

Entrada de l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la Generalitat a la Catalunya Central

Jornada de portes obertes a l'Oficina d'Atenció Ciutadana a la Catalunya Central

query_builder   23 abril 2024 10:00

event_note Nota de premsa

Jornada de portes obertes a l'Oficina d'Atenció Ciutadana a la Catalunya Central

La Delegació del Govern a la Catalunya Central organitza per a aquest dijous 25 d'abril una jornada de portes obertes a les instal·lacions de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de la Generalitat a la Catalunya Central. Amb l’objectiu que els ciutadans que ho vulguin puguin visitar l'espai que entrarà en funcionament la propera setmana, aquest dijous es podrà visitar l'OAC entre les 9 del matí i les 5 de la tarda.


L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de la Generalitat a la Catalunya Central facilitarà l'accés als serveis públics de manera presencial a la població d’aquesta vegueria, ja que atendrà i informarà sobre tots els tràmits de la Generalitat. Està ubicada a la plaça del Salt, 2, de Manresa, a tocar de la passera que enllaça el barri de les Escodines amb el del Barri Antic, i atendrà la ciutadana a partir del proper dilluns, 29 d'abril, des de les 9 del matí fins a les 5 de la tarda, de dilluns a divendres.


Amb la posada en funcionament d’aquesta OAC es tancaran les oficines de registre que hi ha als serveis territorials d’Empresa i Treball, Educació, Territori i Salut, i l’Oficina d'Afers Socials i Famílies de Manresa que actualment es troba a la plaça de la Democràcia (barri de Mion-Puigberenguer) es traslladarà i quedarà incorporada a l’OAC.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia