Centre Estudis Opinió

Enquesta electoral al Parlament de Catalunya. 2024

El CEO publica els resultats de l'Enquesta electoral al Parlament de Catalunya

query_builder   26 abril 2024 11:11

event_note Nota de premsa

El CEO publica els resultats de l'Enquesta electoral al Parlament de Catalunya

El director del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), Jordi Muñoz, ha presentat aquest matí, en roda de premsa, les dades de l’Enquesta electoral al Parlament de Catalunya.

L’objectiu d’aquesta enquesta és conèixer l’opinió de la població catalana sobre l’actual situació política, econòmica i social que es viu a Catalunya i també l’actitud davant de la política i el comportament electoral de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya convocades per al 12 de maig de 2024. Preguntem per la data de les eleccions al Parlament de Catalunya, el grau d’interès en què s’està seguint la precampanya, la probabilitat d’anar a votar en aquests comicis, el grau d’importància que tindran un conjunt de qüestions a l’hora de decidir el vot i la preferència sobre els pactes postelectorals, així com pel coneixement i valoració de líders, la valoració dels governs i les relacions Catalunya-Espanya.

L’enquesta inclou estimació de vot i escons per a les eleccions al Parlament de Catalunya. El codi que s’ha emprat per fer les estimacions està publicat a GitHub.

El treball de camp de l’enquesta s’ha dut a terme entre l’11 i el 22 d’abril mitjançant enquestes telefòniques (mètode CATI) a una mostra de 1.500 persones de 18 anys i més, residents a Catalunya, amb dret a vot a les eleccions al Parlament i al Congrés dels Diputats. El marge d’error de l’enquesta + 2,53% per un nivell de confiança del 95% i p=q=50.

Podeu trobar l’estudi complet, les taules estadístiques, les microdades, així com el qüestionari amb les preguntes literals al web del CEO. D’altra banda, si voleu consultar els evolutius històrics del Baròmetre d’Opinió Política des del març de 2006 fins a l’actualitat, ho podeu fer a través de l’EvoluCEO. També teniu a disposició l’eina DadesCeo per realitzar els encreuaments que siguin del vostre interès i que no s’hagin inclòs en l'informe.

1  

Fitxers adjunts

Enquesta electoral al Parlament de Catalunya. 2024

Enquesta electoral al Parlament de Catalunya. 2024
PDF | 2822811

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia