Salut

Imatge virtual de com serà l'accés al nou CAP.

Adjudicades les obres de construcció del nou CAP de Castelldefels

query_builder   26 abril 2024 11:55

event_note Nota de premsa

Adjudicades les obres de construcció del nou CAP de Castelldefels

  1. Començaran aquest estiu i tindran una durada aproximada de 18 mesos

La Generalitat de Catalunya ha adjudicat aquesta setmana les obres de construcció del nou CAP de Castelldefels, que es preveu que comencin aquest estiu i tinguin una durada aproximada de 18 mesos.

El contracte d’obra s’ha adjudicat a l’empresa Copisa Constructora Pirenaica S.A.U. per un import de 4.545.072,75 euros (IVA no inclòs). En aquest contracte no s’hi inclouen les instal·lacions, que formen part del segon lot de la licitació i s’adjudicaran durant el proper mes de maig. El valor total de construcció de l’edifici se situarà al voltant dels 7,8 milions d’euros (IVA no inclòs).

Aquest CAP es convertirà en el tercer centre d’atenció primària de Castelldefels i donarà resposta al creixement demogràfic del municipi, alhora que permetrà esponjar i alliberar espai als dos centres actuals (El Castell i Can Bou), tot millorant l’atenció i l’accessibilitat de la ciutadania als serveis sanitaris.

Amb una superfície de gairebé 3.800 m2, acollirà serveis d’atenció primària i també de rehabilitació i de salut mental per a adults i per a infants i joves. Pel que fa a l’atenció primària, comptarà amb professionals de medicina i d’infermeria familiar i comunitària, pediatria, odontologia, treball social sanitari, dietista-nutricionista i referent de benestar emocional, entre d’altres.

L’edifici s’ubicarà en un solar cedit per l’Ajuntament de Castelldefels, ubicat a l’Avinguda de Lluís Companys, 18, a tocar del Parc de la Muntanyeta. El projecte arquitectònic és obra de l’estudi Albert Vitaller Arquitectura S.L.P.

2  

Imatges

Imatge virtual de com serà l'accés al nou CAP.

Imatge virtual de com serà l'accés al nou CAP. 1063067

Imatge virtual de com serà l'edifici del nou CAP.

Imatge virtual de com serà l'edifici del nou CAP. 1142902

Sistema de salut
Atenció primària
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia