Protecció Civil

Fi Alerta PLASEQCAT

Protecció Civil tanca l'Alerta del PLASEQCAT per la fuita d'amoníac en una empresa de les Coves, a Alcarràs (Segrià)

query_builder   29 abril 2024 13:35

event_note Nota de premsa

Protecció Civil tanca l'Alerta del PLASEQCAT per la fuita d'amoníac en una empresa de les Coves, a Alcarràs (Segrià)

Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha donat per finalitzada la fase d’Alerta del Pla d'emergència exterior del sector químic de Catalunya (PLASEQCAT) un cop detectada i aturada la fuita d’amoníac que s’ha produït aquest matí a la cooperativa Fruits de Ponent ubicada al camí de les Coves, a Alcarràs (Segrià).

Els Bombers de la Generalitat han activat un total de 10 dotacions per una fuita d'amoníac dins de la cooperativa. A la seva arribada, efectius del Cos han pres mesures d'amoníac a l'exterior de la nau i també han buscat el punt de la fuita, juntament amb els frigoristes de l'empresa. Un cop s'ha trobat el punt de fuita en una canonada afectada dins de la cambra de manipulació dels productes, s'ha sectoritzat la zona i s'ha procedit a ventilar-la. A la vegada, els Bombers han demanat un confinament preventiu de les masies aïllades properes a l'empresa, però no s'han trobat persones dins dels habitatges.

Per a la resolució d’aquest incident també s’han activat els Mossos d’Esquadra, la Policia Local d’Alcarràs, el tècnic de Seguretat Industrial i, preventivament, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han confirmat que no hi ha hagut cap afectació personal.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia