Territori

foto

El director de Xarxa Ferroviària i Projectes de Ferrocarrils, Pere Mateu i Soler, s'incorpora a l'equip del Comissionat per al Traspàs Integral de Rodalies

query_builder   9 maig 2024 17:45

event_note Nota de premsa

El director de Xarxa Ferroviària i Projectes de Ferrocarrils, Pere Mateu i Soler, s'incorpora a l'equip del Comissionat per al Traspàs Integral de Rodalies

  1. S'encarregarà de dirigir l'àmbit del traspàs vinculat a les infraestructures ferroviàries

El director de Xarxa Ferroviària i Projectes de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Pere Mateu i Soler, s'incorpora a l'estructura del Comissionat per al Traspàs Integral de Rodalies, òrgan d’assessorament i impuls, adscrit al Departament de Territori, que té l’objectiu de garantir que el traspàs de Rodalies es dugui a terme amb èxit i eficiència. Mateu serà l'encarregat de dirigir l'àmbit del traspàs vinculat a la xarxa ferroviària.

Mateu (Barcelona, 1960) exercirà aquesta nova responsabilitat després de 28 anys d’una destacada trajectòria a Ferrocarrils. Enginyer de camins, canals i ports per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i MBA per ESADE, es va incorporar a FGC l’any 1996 com a cap de Projectes d’Instal·lacions Fixes, àrea des de la qual va intervenir en projectes com el del desdoblament de la línia Llobregat-Anoia.

L’any 2008 va ser promogut a director de Projectes d’FGC, des d’on va tirar endavant obres com els perllongaments de les línies de Terrassa i Sabadell, així com projectes com el de les unitats de tren de la sèrie 113 a la línia Barcelona-Vallès. Des del 2013 és director de Xarxa Ferroviària i Projectes de Ferrocarrils, liderant les àrees de manteniment i de projectes.

Amb la incorporació de Mateu al Comissionat per al Traspàs Integral de Rodalies, Ferrocarrils aportarà el seu ampli coneixement i expertesa en l’àmbit ferroviari per contribuir al procés de traspàs de Rodalies. Mateu treballarà directament amb el comissionat per al Traspàs Integral de Rodalies, Pere Macias i Arau, i vetllarà perquè el traspàs de la infraestructura ferroviària es dugui a terme amb garanties.

1  

Imatges

Fotografia

Fotografia 155911

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 288443

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia