Incasòl

Parcel·lari del Parc de l'Alba amb la parcel·la venuda ressaltada.

L'INCASÒL facilita la instal·lació de Came Parkare al Parc de l'Alba

query_builder   10 maig 2024 12:32

event_note Nota de premsa

L'INCASÒL facilita la instal·lació de Came Parkare al Parc de l'Alba

  1. L’empresa instal·larà un nou centre de desenvolupament de nous sistemes i maquinària relacionats amb l’aparcament de vehicles

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha venut a l’empresa Came Parkare una parcel·la de 2.596,53 m2 al Parc de l’Alba de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental) per un total de 2.440.738,20 euros (sense IVA). La parcel·la forma part dels terrenys inclosos dins el Parc de la Ciència i la Tecnologia, que preveu la instal·lació d’activitat industrial i oficines relacionades amb la ciència i la tecnologia.

L’empresa CAME Parkare Group, S.L, que forma part de la multinacional italiana CAME, està especialitzada en la fabricació i comercialització de sistemes d’aparcament. A més, els últims anys ha intensificat la seva activitat en I+Di, enfocant-se en el desenvolupament de solucions innovadores pels aparcaments i la millora de la mobilitat urbana sostenible. El centre que obriran al Parc de l'Alba serà un espai de desenvolupament en el qual l’empresa concentrarà tota l’activitat de disseny de nous equipaments i software, així com el servei d’atenció al client i comercialització associats als seus nous productes.

Per tot això, l’empresa preveu realitzar una important inversió i traslladar a més de 140 treballadors que provenen d’altres centres de la mateixa empresa.

Amb aquesta operació, el Grup CAME confirma la decisió estratègica de seguir invertint a Catalunya i, a través de CAME Parkare Group SL, establir en el Parc de l’Alba la seva seu tecnològica, donant un altre impuls al desenvolupament de sistemes digitalitzats pel sector de l’aparcament, amb una exposició internacional.

La parcel·la venuda (PC2-06.02) té una edificabilitat de 5.193,06 m2 de sostre i està situada a l’avinguda de la Ciència i està envoltada de parcel·les amb usos relacionats amb la ciència i la tecnologia. Tres de les parcel·les adjacents estan disponibles i són propietat de l’INCASÒL. A l’altra banda de l’avinguda es troben les tres parcel·les propietat d’Alba on s’instal·larà el centre de producció de xips Innofab.

1  

Imatges

Vista aèria del sector amb la parcel·la PC2-06.02 ressaltada

Vista aèria del sector amb la parcel·la PC2-06.02 ressaltada 2565033

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 530164

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia