Palau Robert

PR

Èxit de públic i gran ressò mediàtic: més de 33.000 visites i un comiat musical de luxe

Concert de cloenda i darrers dies de l'exposició Núria Feliu al Palau (Robert)

query_builder   14 maig 2024 13:16

event_note Nota de premsa

Èxit de públic i gran ressò mediàtic: més de 33.000 visites i un comiat musical de luxe

Concert de cloenda i darrers dies de l'exposició Núria Feliu al Palau (Robert)

El dia 19 de maig s’acaba l’exposició Núria Feliu al Palau (Robert), que ha gaudit d’un gran èxit de concurrència i d’un gran ressò mediàtic. En el moment de confegir aquesta nota, i quan falten sis dies per al seu tancament, més de 33.000 persones han vist l’exposició. Pel ritme de visites registrat fins ara, probablement en seran entre 35.000 i 40.000 en abaixar-se el teló.


  1. Coincidint amb el darrer dia de la mostra, al jardí del Palau Robert s’oferirà un tercer concert d’homenatge –després del de la Big Band de Granollers del 14 d’abril i del del Palau de la Música del 15 de maig. Ideat i conduit per Andreu Rami, aquest tribut, titulat Feliu Icònica, comptarà amb les actuacions dels artistes Glòria Ribera, Jèssica Pulla, Daniel Anglès i The Feliuettes.
  2. Com és habitual, tant l’accés a l’exposició com al concert són lliures i gratuïts, però en el cas del concert (diumenge 19, a partir de les 12h) hi ha una limitació d’aforament, que s’ha fixat en 500 persones.
  3. Pel que fa al concert del Palau de la Música (dia 15 a les 20h), serà presentat per Òscar Dalmau i Helena García Melero i comptarà amb la participació de múltiples artistes, la direcció artística d’Enric Majó i la direcció musical i arranjaments d’Esteve Molero.

Núria Feliu al Palau (Robert) és una proposta del Departament de Cultura i el Palau Robert. Comissariada per Òscar Dalmau i amb un guió de Julià Guillamón, compta també amb Fermí Puig (Documentació), el despatx Llamazares Pomés Arquitectura (Museografia) i el disseny gràfic de l’Estudi Duró.

Òscar Dalmau va desglossar així els objectius de l’exposició: “L’exposició vol homenatjar una artista singular en la música catalana. Al marge dels cantautors, esdevé la intèrpret que faltava. Reivindicarem la Feliu com a artista pionera, emprenedora, pop(ular), activista i moderna. Espero que agradi als seus fans de tota la vida i descobreixi la Feliu a les noves generacions, amb molt material audiovisual inèdit”.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia