1. La sessió s’adreça a responsables de programació municipal i tractarà també estratègies per a la fidelització i ampliació de públics


FIM (Martí Bech)
FIM (Martí Bech)
{"name":"2024/05/16/09/41/0301fa02-ca69-4ea3-a4fb-fe2371d0405c.jpg","author":"Martí Bech","type":"0","location":"0","weight":178973}

El Departament de Cultura i la FiM, en el marc de la 20a edició de la Fira de música emergent i familiar de Vila-seca (FiM), coorganitzen avui una jornada de formació i debat sobre la tasca de programació musical i el desenvolupament de públics de la música en l’àmbit de les programacions estables en l’àmbit local. La sessió serà d’11 h a 13.30 h a la Sala de conferències del Castell de Vila-Seca.

L’activitat s’adreça a programadores i programadors públics, amb la voluntat de compartir bones pràctiques, inquietuds, recursos i dificultats a l’hora d’acollir estils, formats i propostes musicals amb menor capacitat de convocatòria. L’objectiu de la jornada és incentivar i facilitar aquest repte, per tal d’eixamplar la diversitat, la qualitat i el risc de les programacions musicals.

Enguany la FiM té lloc del 16 al 19 de maig al Castell de Vila-seca on s’hi celebraran més de 25 activitats adreçades al públic professional que inclouen una selecció acurada de showcases i espectacles musicals i espais de networking.

La FiM Vila-seca busca dinamitzar el mercat de la música en directe i millorar les oportunitats artístiques i comercials en els àmbits de la música emergent i la música familiar.

El Departament de Cultura impulsa l’assistència dels responsables deprogramació municipal d’arts escèniques i música a les fires, festival i mercatsespecialitzats dels àmbits esmentats, a través d’una línia d’ajuts que subvenciona les despeses d’allotjament, manutenció i desplaçament a la fira, festival o mercati les despeses d'allotjament, manutenció i desplaçament. La convocatòria d’enguany es publicarà entre finals de maig i el mes de juny.