Palau Robert

PR

Aquest dilluns dia 20, Freeze, un espectacle gratuït i per a tots els públics a partir de 8 anys al jardí de Palau Robert

Darreres activitats al voltant de l'exposició "Dues Pedres. Paisatges persistents"

query_builder   16 maig 2024 14:05

event_note Nota de premsa

Aquest dilluns dia 20, Freeze, un espectacle gratuït i per a tots els públics a partir de 8 anys al jardí de Palau Robert

Darreres activitats al voltant de l'exposició "Dues Pedres. Paisatges persistents"

El dilluns dia 20 a les 12h, al jardí, l’artista belga Nick Steur ofereix FREEZE, un espectacle d’equilibrismes impossibles per a un públic familiar (a partir de 8 anys).

El dissabte dia 25, a les 11h, es durà a terme una visita familiar a l’exposició. A continuació, al jardí, l’artista Amer Kabbani oferirà un fragment de la seva peça RUNA apte per atots els públics.

20.5.2024 - 12h - Freeze de Nick Steur

En aquesta actuació, en solitari, Nick Steur equilibra acuradament pedres sobre tubs metàl·lics. El públic tria les roques amb les quals l’artista improvisarà durant tot l’espectacle. Les persones estan curosament col·locades per l'artista (segons la ubicació) amb o sense seients, i a partir d’aquí es desenvolupa la dinàmica. Finalment, en configurar l’última escultura, tothom té l'oportunitat de caminar i xerrar al voltant de l’obra.

25.5.2024 - 11h - Dues pedres. Visita familiar: “Quan les pedres parlen”

Com aprenents de margers, ens endinsarem en família a l’exposició Dues Pedres. Paisatges persistents. Pedra a pedra, anirem descobrint els secrets i les meravelles d’aquesta tècnica mil·lenària. Aprendrem les diferències dels usos i característiques d’aquest tipus de construcció segons els diversos territoris, paisatges i funcions.

I, si escoltem bé aquestes pedres antigues, aprendrem que tenen molt per explicar-nos en els reptes de futur que tenim a l’actualitat!

Finalment, ens posarem a prova i construirem, en família, una estructura de pedra seca! Ho aconseguirem?

  1. Punt de trobada: Jardí de Palau Robert
  2. Públic familiar (a partir de 5 anys).
  3. Places limitades: màxim 20 persones.
  4. Reserves a: tramesespalaurobert@gencat.cat.
  5. Durada: 1h 30 mins.

25.5.2024 - 12:30h - Extracte de l’espectacle RUNA, d'Amer Kabbani

Amer Kabbani Fernandez fa una adaptació de la peça RUNA. S’allunya del conflicte bèl·lic de Síria i del gènere de l’autoficció per dotar de nova significació els seus moviments.  A través dels seus objectes reciclats (tauló de fusta, pedres, una barra de metall i unes catifes) Amer Kabbani Fernandez convida a un retorn a casa per guarir-nos de la intempèrie digital a la qual estem avesats, on la sobreestimulació i la sobreinformació ens porta a navegar sense brúixola. Sense ànim de reflexions profundes, estableix un espai de confort, de pausa i de silenci en què els objectes són el vehicle artístic per reconnectar amb un mateix o mateixa i establir un diàleg sincer amb els espectadors i espectadores.

  1. Jardí de Palau Robert.
  2. Públic familiar.
  3. Durada: 30 mins.

Totes les activitats són gratuïtes; en alguns cassos, amb limitació d’aforamenti/o inscripció prèvia.

L’exposició romandrà oberta al públic fins al dia 2 de juny.

3  

Imatges

Mark Gambino

Mark Gambino 1469273

Yannick Sas

Yannick Sas 4538212

Alastair Bett

Alastair Bett 1810819

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia