Empresa i Treball

Conseller Torrent: ¿Enguany celebrarem la millor edició del Gran Premi de Moto GP al Circuit de Barcelona-Catalunya¿

Conseller Torrent: "Enguany celebrarem la millor edició del Gran Premi de Moto GP al Circuit de Barcelona-Catalunya"

query_builder   22 maig 2024 13:50

event_note Nota de premsa

Conseller Torrent: "Enguany celebrarem la millor edició del Gran Premi de Moto GP al Circuit de Barcelona-Catalunya"

  1. El Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP 2024 se celebrarà a les instal·lacions de Montmeló els dies 24,25 i 26 de maig


El conseller d’Empresa i Treball i President del Circuit de Barcelona-Catalunya, Roger Torrent i Ramió, ha assegurat que "enguany celebrarem la millor edició del Gran Premi de Moto GP al Circuit Barcelona-Catalunya" i ha recordat que "és un dels grans esdeveniments del món i que genera molta afició al nostre país" .

Durant la seva intervenció Torrent ha explicat que en aquesta nova edició els aficionats ja podran gaudir d'algunes de les millores que s'han fet a les instal·lacions del Circuit. "Ja era un dels millors circuits estables del món i ara encara més", ha dit el conseller.

El titular d’Empresa i Treball ha fet aquestes declaracions durant la presentació del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ 2024 que se celebrarà a les instal·lacions de Montmeló (Vallès Oriental) els dies 24,25 i 26 de maig.

A l’acte també hi ha intervingut el Regidor d'Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, del conseller delegat de Dorna Sports, Carmelo Ezpeleta, i del director general del RACC, Xavier Pérez i els pilots de MotoGP™ Marc Márquez, Àlex Márquez i Aleix Espargaró, els pilots de Moto2™ Albert Arenas i Xavier Artigas i el debutant en Moto3™ Joel Esteban.



____

@empresacat | @treballcat

►►► més xarxes socials


2  

Imatges

Foto de grup, a la presentació del Gran Premi de Moto GP.

Foto de grup, a la presentació del Gran Premi de Moto GP. 4118049

El conseller Torrent, durant l'acte.

El conseller Torrent, durant l'acte. 3320398

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia