Servei Meteorològic de Catalunya

Captures de pantalla App Meteocat

El Servei Meteorològic de Catalunya publica la nova app Meteocat per facilitar l'accés a la previsió meteorològica en temps real

query_builder   24 maig 2024 11:23

event_note Nota de premsa

El Servei Meteorològic de Catalunya publica la nova app Meteocat per facilitar l'accés a la previsió meteorològica en temps real

  1. L’app és totalment gratuïta i ja està disponible tant per Android com per iOS.
  2. Incorpora les notificacions dels avisos oficials de Situacions Meteorològiques de Perill

Des d’avui està a disposició de la ciutadania la nova app Meteocat, que permet accedir des dels telèfons intel·ligents a la previsió del temps oficial del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Principals funcionalitats

A l’apartat “el Temps”, es pot consultar el temps actual a través del símbol de l’estat del cel i la temperatura, així com el resum del dia a través de les dades de l’estació meteorològica més pròxima. Igualment, es pot consultar la predicció dels tres dies vinents hora a hora (estat del cel, temperatura, precipitació, ratxa de vent, índex ultraviolat i humitat relativa), així com uns resum dels següents dies de la setmana.

Pel que fa als avisos oficials de Situacions Meteorològiques de Perill es poden consultar els vigents i també es poden configurar notificacions segons l’interès de l’usuari; intensitat de pluja, acumulació de pluja, neu, vent, calor, calor nocturna, fred, estat de la mar i temps violent, escollint les comarques i el grau de perill de l’avís.

Per altra banda, també es poden activar notificacions segons l’evolució temps, que es parametritzen a partir de les dades de les estacions meteorològiques del SMC més pròximes a la teva geolocalització i es pot escollir temperatura mínima, màxima, precipitació acumulada durant el dia i ratxa de vent màxima.

A l’apartat “Pluja” es pot accedir directament a les imatges de la xarxa de radars de la darrera hora i es pot activar o desactivar la visualització de la predicció de la precipitació a Catalunya de la següent hora.

L’app Meteocat també incorpora un giny que et mostra el temps actual a través de la icona de l’estat del cel i de la temperatura del municipi.

Capture de pantalla App Meteocat{"name":"2024/05/24/11/17/573fc84b-7b4f-43bf-b2ed-2ac348f26ea2.png","author":"SMC","type":"0","location":"0","weight":439515}


Enllaços per descarregar l’App Meteocat

L’app Meteocat es pot descarregar gratuïtament a:

  1. Descàrrega de l’App Store (per a iOS): METEOCAT a l’App Store (apple.com)
  2. Descàrrega a Google Play (per a Android): METEOCAT - Aplicacions a Google Play


Per a més informació sobre l'App podeu accedir a: Aplicació Meteocat | Meteocat

Més informació a www.meteo.cat i a les xarxes socials facebook.com/meteocat i @meteocat

1  

Imatges

Captures de pantalla App Meteocat

Captures de pantalla App Meteocat 439515

1  

Fitxers adjunts

NP_SMC_App Meteocat

NP_SMC_App Meteocat
PDF | 374594

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia