Mossos d'Esquadra

cme

Disposeu d'imatges al servidor

Els Mossos d'Esquadra desmantellen un punt de venda d'heroïna a un domicili de Cornellà de Llobregat

query_builder   25 maig 2024 11:47

event_note Nota de premsa

Disposeu d'imatges al servidor

Els Mossos d'Esquadra desmantellen un punt de venda d'heroïna a un domicili de Cornellà de Llobregat

.La investigació es va iniciar arran les queixes veïnals de la presència de xeringues abandonades a la via pública

. Els investigadors van detenir dos homes per un delicte contra la salut pública

Agents de la Policia de la Generalitat Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Cornellà de Llobregat van detenir, el 19 de maig, dos homes de 75 i 57 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

La investigació es va iniciar durant el mes de març, quan els agents van tenir coneixement de queixes veïnals per la presència de xeringues en una determinada zona del barri de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat.

Els investigadors van fer comprovacions i diversos dispositius de vigilància per la zona que els va permetre detectar com, efectivament, hi havia una gran afluència de persones que accedien a un mateix edifici, a qualsevol hora de dia i de la nit. Els agents també van comprovar com alguna d’aquestes persones s’injectava amb xeringues, a la via pública, les substàncies adquirides en un dels pisos d’aquest bloc.

Els agents es van desplegar al barri de manera molt discreta i van centrar les seves sospites en un dels habitatges concret situat a l’interior d’aquest edifici, en el qual hi residien de manera habitual dos homes. Les gestions d’investigació van permetre als agents identificar aquestes dues persones.

Les gestions dels investigadors van detectar que les persones que accedien al domicili dels sospitosos adquirien dosis d’heroïna. Un cop els agents van recavar els indicis necessaris per acreditar l’activitat delictiva, el 21 de maig van dur a terme una entrada i escorcoll amb autorització judicial al domicili dels investigats.

Durant l’escorcoll, els agents van localitzar seixanta grams d’heroïna amagats a l’habitatge, bàscules electròniques de precisió per al pesatge de la droga, diners en efectiu i d’altres indicis relacionats amb els fets investigats.

Els arrestats van passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Cornellà de Llobregat.

Oficina de Comunicació

Sant Feliu de Llobregat, 25 de maig de 2024


Policia
Seguretat
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia