President

El president Aragonès saluda la capitana de l'equip a la seva arribada a la Plaça Sant Jaume

President Aragonès: "Humanitat i humilitat són valors que despreneu i multipliquen els vostres èxits esportius perquè siguin de totes i tots"

query_builder   26 maig 2024 22:23

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "Humanitat i humilitat són valors que despreneu i multipliquen els vostres èxits esportius perquè siguin de totes i tots"

  1. El cap de l’Executiu ha rebut aquest vespre, al Palau de la Generalitat, el primer equip del FC Barcelona femení, després d’aconseguir ahir el títol de la Champions League
  2. Aragonès ha assegurat que ahir “es va aconseguir una fita històrica que culmina una temporada extraordinària”
  3. Milers de seguidors i seguidores culers han acompanyat des de la Plaça Sant Jaume al primer equip femení del Barça en la celebració

El president de la Generalitat en funcions, Pere Aragonès i Garcia, ha rebut aquesta tarda al Palau les jugadores i l’equip tècnic del FC Barcelona femení, després que ahir es proclamessin campiones de la UEFA Women’s Champions League al derrotar l’Olympique Lyonnaise a la final que es va celebrar a l’estadi de San Mamés de Bilbao.

Durant la seva intervenció, el cap de l’Executiu ha dit a les jugadores que “l’equip desprèn dues coses que encara us fan més grans, que és la humanitat i la humilitat”, valors que, ha assegurat, que “juntament amb el compromís amb causes que van més enllà del món de l'esport” per aconseguir “fer un país i un món molt més just, amb drets per a tothom i per a totes”, demostren que amb l’esforç de tothom es pot arribar a l’èxit. “Aquesta humanitat i aquesta humilitat el que fan és multiplicar els èxits esportius perquè seguin èxits de totes i de tots”, ha reblat.

El cap del Govern també ha subratllat que, amb aquest nou títol, l’equip ahir va aconseguir “una fita històrica que culmina una temporada extraordinària”. I tot plegat, ha ressaltat el president, ho ha fet “amb emoció i amb esperança”, sent capaç de transmetre a molts nens i nenes del país que “amb esforç, amb talent, amb treball en equip i amb perseverança, tot és possible”, ha ressaltat el president.

“Els èxits també en el món de l'esport no estan limitats només als nois, sinó que tenen les portes obertes, perquè les heu obert també vosaltres, a totes les nenes i a totes les noies”, ha assegurat. Per això, es tracta, segons el president d’una “passa extraordinària” que té “la categoria d'històric” , perquè “amb el vostre treball i els vostres tres èxits heu deixat gravades unes pàgines en la història de Catalunya”, ha reblat.

El president Aragonès , amb el president del Barça i la capitana de l'equip al balcó
El president Aragonès , amb el president del Barça i la capitana de l'equip al balcó (Foto: Arnau Carbonell)
{"name":"2024/05/26/22/22/3683e709-b533-473f-94d2-fbddac4fdb7a.jpg","author":"Arnau Carbonell","type":"0","location":"0","weight":123872}

El president Aragonès, que ha dirigit les seves paraules a les jugadores, al president del Barça, Joan Laporta, i a la resta de membres de l'equip tècnic i de la junta directiva, i els ha agraït la seva visita .

Després dels parlaments, les jugadores han sortit al balcó del Palau de la Generalitat per celebrar el títol amb els seguidors i seguidores culers que es congregaven a la Plaça Sant Jaume i els han ofert els títols aconseguits aquesta temporada.

A la recepció també hi ha assistit la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula. Tot seguit, l’equip s’han desplaçat fins a l’Ajuntament de Barcelona.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia