Ferrocarrils

FGC

Ferrocarrils participa, un any més, a la FiraGran, el Saló de la Gent Gran de Catalunya

query_builder   27 maig 2024 10:49

event_note Nota de premsa

Ferrocarrils participa, un any més, a la FiraGran, el Saló de la Gent Gran de Catalunya

  1. La fira, que enguany arriba a la 25a edició, se celebrarà del 29 al 31 de maig a La Farga de l’Hospitalet de Llobregat
  2. FGC hi presentarà el nou Carnet de Pensionista d’FGC sense contacte i l’oferta turística de la companyia adreçada a persones grans
FGC
L'estand de Ferrocarrils a l'última edició de la FiraGran, l'any passat.
{"name":"2024/05/27/10/45/1a0be4f3-b2ba-4e88-9c15-17335662fe69.png","author":"FGC","type":"0","location":"0","weight":2518472}


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) participarà, un any més, a la FiraGran, que tindrà lloc els dies 29, 30 i 31 de maig al recinte de La Farga, a l’Hospitalet de Llobregat. En aquesta edició, la companyia comptarà amb un estand on comunicarà a les persones visitants les novetats relatives al Carnet de Pensionista d’FGC i l’oferta turística d’FGC Turisme per a persones grans.

Així, Ferrocarrils informarà sobre el funcionament del nou format del Carnet de Pensionista d’FGC que passarà a ser sense contacte durant el tercer trimestre d’aquest any. El nou carnet, amb tecnologia sense contacte, incorporarà les funcions de carnet i de bitllet en una sola targeta, facilitant-ne l’ús per part de les persones usuàries.

En el marc de la FiraGran, les persones que visitin l’estand d’FGC podran gaudir d’una experiència immersiva de descens per una pista d’esquí. A més, es podran informar sobre el Parc Astronòmic del Montsec i sobre l’oferta d’estacions de muntanya i de trens turístics gestionats per Ferrocarrils.

El Govern de la Generalitat de Catalunya comptarà, per primera vegada, amb un estand institucional propi que reunirà les propostes de diferents departaments del Govern vinculades amb la capacitació digital com a motor d’una longevitat més activa, inclusiva, autònoma i amb més oportunitats.

La FiraGran, que enguany celebra la 25a edició, és l’espai de trobada i l’esdeveniment adreçat a les persones grans més important d’Europa. El seu objectiu és promoure l’envelliment actiu amb més de 300 activitats gratuïtes adreçades a aquest sector de població. Un total de 85 empreses, entitats, organitzacions i institucions presentaran a les persones grans l’oferta de programes, serveis, iniciatives, solucions tecnològiques i productes per millorar el seu benestar, la seva seguretat i la seva qualitat de vida.

1  

Imatges

Foto

Foto 2518472

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 363558

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia