Protecció Civil

Representació de l'obra de teatre "A foc lent" a Plafrugell

Protecció Civil de la Generalitat porta a Palafrugell l'obra de teatre A foc lent per gaudir d'una revetlla segura

query_builder   29 maig 2024 12:53

event_note Nota de premsa

Protecció Civil de la Generalitat porta a Palafrugell l'obra de teatre A foc lent per gaudir d'una revetlla segura

  1. Avui dimecres, 29 de maig, Palafrugell ha acollit la representació de l’obra al Teatre Municipal amb l’assistència demés de 350 alumnes de sis escoles de 5è i 6è de primària
  2. Fa 9 anys que es representa aquesta obra de teatre, i fins ara l’han vist uns 9.000 alumnes d’escoles i instituts
  3. Enguany es faran representacions també a Manlleu, La Sènia, L’Hospitalet de Llobregat, Altafulla, Barcelona, Les Borges Blanques, i Palau-solità i Plegamans

Protecció Civil de la Generalitat ha organitzat aquest matí al Teatre Municipal de Palafrugell la representació de l’obra de teatre ‘A foc lent’, una activitat que s’emmarca en la campanya de sensibilització ‘Revetlles amb Precaució. L’acte d’avui ha comptat amb la presència de més de 350 alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles Vedruna, Carrilet, Barceló i Matas, Tores i Jonama, Sant Jordi i Pi Verd.

L’obra de teatre ‘A foc lent’, interpretada per la companyia ‘Milnotes’, explica les anècdotes de tres joves durant la nit de Sant Joan. Amb aquesta iniciativa, Protecció Civil de la Generalitat vol apropar els consells de seguretat per gaudir d’una revetlla segura als joves de forma amena i dinàmica.

A la representació d’avui a Palafrugell hi han participat la responsable d’informació de Protecció Civil, Xesca Baró, el tècnic de Protecció Civil a les comarques de Girona, Carles Domingo, així com membres del voluntariat de Protecció Civil de Palafrugell i del Sistema d’Emergències Mèdiques SEM, que han ensenyat als menors a com utilitzar els petards de forma segura i com actuar en cas de cremades.

Enguany, l’obra de teatre es representarà a una desena de municipis, especialment dirigida a l’alumnat entre 4rt de primària i 1r de l’ESO de diferents centres escolars d’arreu del país. A més de la representació d’avui a Palafrugell, l’obra arribarà al maig i al juny a Manlleu, La Sènia, L’Hospitalet de Llobregat, Altafulla, Barcelona, Les Borges Blanques i Palau Solità i Plegamans.

La peça teatral ‘A foc lent’ es representa des del 2016, i des de llavors s’han fet una setantena de representacions a diversos municipis catalans i l’han vist al voltant de 9.000 alumnes.

Protecció Civil de la Generalitat reforça la campanya de sensibilització de la revetlla publicant els principals consells de seguretat amb l’etiqueta #revetllasegura als comptes de Twitter @emergenciescat, Instagram i Facebook

Podeu consultar els consells a Revetlles i festes amb foc

2  

Imatges

obra teatre revetlles a Palafrugell

obra teatre revetlles a Palafrugell 2139737

obra teatre revetlles a Palafrugell (2)

obra teatre revetlles a Palafrugell (2) 2517077

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia