Delegació a Tarragona

Cicle concerts Quartet Gerhard

Aquest divendres, 7 de juny, s'inicia el cicle de concerts d'estiu del Quartet Gerhard als Serveis Territorials de Cultura a Tarragona

query_builder   6 juny 2024 11:15

event_note Nota de premsa

Aquest divendres, 7 de juny, s'inicia el cicle de concerts d'estiu del Quartet Gerhard als Serveis Territorials de Cultura a Tarragona

  1. Es duran a terme tres concerts: divendres 7 de juny, divendres 12 de juliol i dimarts 6 d’agost a les 20 hores, a la sala d’actes dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat a Tarragona (Carrer Major, 1.)
  2. L’entrada és gratuïta prèvia sol·licitud adreçada al correu: sttarragona.cultura@gencat.cat.

Aquest estiu, els Serveis Territorials de Cultura del departament de Cultura de la Generalitat a Tarragona proposen un cicle de concerts amb el prestigiós Quartet Gerhard. Aquesta formació, reconeguda com un dels quartets amb més projecció en l’àmbit europeu, destaca per la seva sensibilitat sonora i el seu profund respecte per la música i té base establerta a Tarragona.

Les persones que desitgin gaudir de les interpretacions del Quartet Gerhard podran fer-ho en els concerts previstos els dies 7 de juny (divendres), 12 de juliol (divendres) i 6 d’agost (dimarts). Tots els concerts es duran a terme a la sala d’actes dels Serveis Territorials (Carrer Major, 14), a les 20 hores i l’entrada és gratuïta, condicionada a l’aforament, prèvia sol·licitud adreçada al correu: sttarragona.cultura@gencat.cat.


El programa del cicle de concerts d’estiu:

El primer dia del cicle, aquest divendres 7 de juny, el Quartet Gerhard interpretarà els temes del concert “Elogi de la follia”, a través dels quals explora els afectes a partir dels extrems prenent l'emoció com a element de ruptura davant de complexos processos psicològics. A través d'un programa que compta amb temes de Bach, Bartok, Schuman, Schubert, Alan Berg o Shostakovich, entre altres, el concert entrellaçarà moviments aïllats per indagar a les penombres de l'ànima i del desig.

El segon dia del cicle, divendres 12 de juliol, es durà a terme el concert “En memòria de la bellesa”, un programa que reflexiona al voltant de l'acte de crear i, per oposició, l'acte de destruir per reflexionar sobre quin paper juga l’art dins de la mirada de l’ésser humà, a través de temes de Shostakovich, Tchaikovsky i Bach.

Tancarà el cicle de concert el programa previst per al pròxim dimarts, 6 d’agost, en el qual el Quartet Gerhard traslladarà al públic un programa dedicat a Shostakovich.

Cicle concerts Quartet Gerard{"name":"2024/06/06/11/13/d3928f7c-873d-47ab-87d7-d0669a5a25d5.jpg","author":"Delegació Govern Tarragona","type":"0","location":"0","weight":520819}


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia