Recerca i Universitats

PAU 2024

Els estudiants s'han examinat de Llengua Catalana i Literatura en l'últim dia de les proves PAU

query_builder   6 juny 2024 14:29

event_note Nota de premsa

Els estudiants s'han examinat de Llengua Catalana i Literatura en l'últim dia de les proves PAU

PAU 2024{"name":"2024/06/06/14/15/47fdc21c-a13c-492d-b917-260e9ba72f43.jpg","author":"DREU","type":"0","location":"0","weight":259512}

En el tercer i últim dia d’exàmens de la prova d'accés a la universitat (PAU), els estudiants s'han examinat aquest matí en la fase general de l’última matèria comuna, Llengua Catalana i Literatura. En aquest examen, els estudiants han pogut triar entre un fragment del conte “El principi de la saviesa” de l’obra Cròniques de la veritat oculta de Pere Calders, i l’article “Un dels pioners de la intel·ligència artificial se’n penedeix i adverteix dels possibles perills” de Jordi Martín, publicat al diari digital El Nacional.

Després, els estudiants s’han examinat de les matèries de modalitat Arts Escèniques, Dibuix Artístic, Llengua i Cultures Gregues, i Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials. A la tarda, ho faran de les de Biologia, Disseny, Funcionament de l'Empresa i Disseny de Models de Negoci, Literatura Catalana, Tecnologia i Enginyeria.

Els exàmens en format PDF i els criteris de correcció estan disponibles, a mesura que van finalitzant les proves, a la web d’inici de Canal Universitats.

Un cop finalitzats els exàmens, els més de 42.500 estudiants matriculats per fer les proves podran conèixer els resultats el 19 de juny, com a data màxima, al Portal d’accés a la universitat. En el moment de la consulta, podran descarregar-se el document personal acreditatiu de les seves qualificacions dotat amb un codi segur de verificació. Tots aquells estudiants que obtinguin una qualificació a les PAU superior o igual a 9 punts en la fase general rebran una distinció del Govern de la Generalitat de Catalunya.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia