Incasòl

Sector industrial Lo Tossalet Roig d¿Alcarràs. Les parcel·les 3 i 4 han estat comercialitzades per INCASÒL.

Dues empreses del sector logístic s'instal·len al polígon Lo Tossalet Roig d'Alcarràs

query_builder   7 juny 2024 11:29

event_note Nota de premsa

Dues empreses del sector logístic s'instal·len al polígon Lo Tossalet Roig d'Alcarràs

  1. AlmacenaT i Kytotrans invertiran uns 2 milions d’euros en una primera fasei ocuparan 12.000 m2a Lo Tossalet Roig

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, i ARRENDASIEMPRE, SL, han signat la compravenda de dues parcel·les del sector d’activitats econòmiques Lo Tossalet Roig, a Alcarràs (Segrià). En aquests terrenys, les empreses AlmacenaT i Kytotrans invertiran prop de 2 milions d’euros, creant 25 llocs nous de treball, per desenvolupar 12.000 m2per a activitat logística. Concretament, les dues companyies realitzaran activitat d’emmagatzematge, grupatge i transport de mercaderies.

Els terrenys on s’instal·len són les parcel·les 3 i 4 de Lo Tossalet Roig, que sumen 18.329,71 m2de superfície i un preu de venda d’1.191.434,15 euros.

Kytotrans, SL, és una empresa amb 25 anys d’experiència en el sector del transport, especialitzada en el transport de portacontenidors refrigerats, així com en el transport de paqueteria. Per la seva banda, AlmacenaT serà l’empresa que gestioni l’emmagatzematge per als clients del grup. Està previst que en una segona fase es dupliqui la superfície i la capacitat construïda.

El sector lo Tossalet Roig té una superfície de prop de 20 hectàrees. Es troba situat a l’est de l’autovia N-II, entre aquesta i el casc urbà d’Alcarràs, ocupant un àmbit de creixement natural per a noves activitats productives en aquest terme municipal.

1  

Imatges

Imatge

Imatge 4204909

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia