Ferrocarrils

FGC

Ferrocarrils reforça el servei de trens a la línia Llobregat-Anoia amb motiu del Sónar

query_builder   10 juny 2024 10:00

event_note Nota de premsa

Ferrocarrils reforça el servei de trens a la línia Llobregat-Anoia amb motiu del Sónar

  1. FGC connecta les estacions de Plaça Espanya i Europa | Fira, les més properes als recintes de Fira Montjuïc i Fira Gran Via, en sis minuts
  2. S’incorporen trens especials per garantir la mobilitat i la fluïdesa en l’accés al festival, que se celebrarà del 13 al 15 de juny


FGC{"name":"2024/06/10/08/26/6bbb83d4-26a7-47d9-ae8f-ebb9b412331b.jpg","author":"FGC","type":"0","location":"0","weight":812093}


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reforçarà aquest divendres i dissabte, a la nit, i dissabte i diumenge, al matí, el servei de trens de la línia Llobregat-Anoia amb motiu del Sónar 2024, que se celebrarà als recintes de Fira Montjuïc i Fira Gran Via del 13 al 15 de juny.

Les estacions d’FGC de Plaça Espanya i Europa | Fira uneixen els dos punts neuràlgics del festival en només sis minuts de trajecte i tres estacions i converteixen la línia Llobregat-Anoia en la via més directa per connectar els dos recintes: Fira Montjuïc, on tindrà lloc el Sónar de Dia; i Fira Gran Via, on se celebrarà el Sónar de Nit.

Per facilitar el desplaçament en transport públic de les persones que assisteixin al festival, Ferrocarrils afegirà algunes circulacions especials de la línia L8 (Pl. Espanya – Molí Nou Ciutat Cooperativa). Així mateix, FGC reforçarà algunes circulacions amb trens de 6 cotxes, per tal d’incrementar l’oferta de places davant l’augment de demanda previst.

Les persones usuàries d’FGC podran seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil @FGC d’X (abans Twitter), del web i de l’aplicació per a mòbils.


El transport públic, l’opció més eficient i sostenible

Ferrocarrils recomana l’ús del transport públic per als desplaçaments que generen esdeveniments com el Sónar, aquesta setmana, i evitar moure’s en vehicle privat. D’aquesta manera, el dispositiu de reforç contribueix a la lluita contra el canvi climàtic i a la millora de la qualitat de l’aire, facilitant i posant a l’abast de les persones usuàries una oferta de transport públic eficient i responsable, que redueix l’impacte sobre el benestar de les persones, la qualitat de l’entorn urbà i el medi ambient.

L’ús del transport públic és una eina eficaç per impulsar la mobilitat sostenible i apostar per uns desplaçaments més eficients, segurs, tranquils i saludables, amb un consum d’energia i un nivell d’emissions per persona molt més reduït.

1  

Imatges

Foto

Foto 812093

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 310375

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia