1. Avui s’ha representat l’obra a l’escola Vedruna de Gràcia, amb l’assistència de 200 alumnes de primària
  2. Fa 9 anys que es representa aquesta obra de teatre, i fins ara l’han vist més de 9.500 alumnes d’escoles i instituts en una seixantena de representacions

Protecció Civil de la Generalitat ha organitzat aquest matí a l’escola Vedruna la representació de l’obra de teatre ‘A foc lent’, una activitat que s’emmarca en la campanya de sensibilització ‘Revetlles amb Precaució. L’acte d’avui ha comptat amb la presència de més de 200 alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de primària de l’escola.

L’obra de teatre ‘A foc lent’, interpretada per la companyia ‘Milnotes’, explica les anècdotes de tres joves durant la nit de Sant Joan. Amb aquesta iniciativa, Protecció Civil de la Generalitat vol apropar els consells de seguretat per gaudir d’una revetlla segura als joves de forma amena i dinàmica.

A la representació hi han participat la cap de Sensibilització de Protecció Civil, Xesca Baró, qui ha donat la benvinguda a l’acte; un membre de la Creu Roja que ha ensenyat als infants els consells a seguir en cas de cremades o altres lesions; i un membre de la Colla de Diables Isclots de Dosrius que ha mostrat com llençar petards de forma segura, quin tipus de petards hi ha al mercat i a quines edats van adreçats.

Enguany, l’obra de teatre es representarà a una desena de municipis, especialment dirigida a l’alumnat entre 4rt de primària i 1r de l’ESO de diferents centres escolars d’arreu del país. A més de les representacions que s’han fet a Palafrugell, Manlleu, la Sènia, Altafulla i L’Hospitalet de Llobregat, també se’n faran a les Borges Blanques i Palau-solità i Plegamans.

La peça teatral ‘A foc lent’ es representa des del 2016, i des de llavors s’han fet una seixantena de representacions a diversos municipis catalans i l’han vist més de 9.500 alumnes.

Protecció Civil de la Generalitat reforça la campanya de sensibilització de la revetlla publicant els principals consells de seguretat amb l’etiqueta #revetllasegura als comptes de Twitter @emergenciescat, Instagram i Facebook

Podeu consultar els consells a Revetlles i festes amb foc

2  

Imatges

Representació de l'obra de teatre "A foc lent" a l'escola Vedruna de Barcelona (1)

Representació de l'obra de teatre "A foc lent" a l'escola Vedruna de Barcelona (1) 2118562

Representació de l'obra de teatre "A foc lent" a l'escola Vedruna de Barcelona (1)

Representació de l'obra de teatre "A foc lent" a l'escola Vedruna de Barcelona (1) 2142166