Protecció Civil

platja roses

Ofegament mortal a la platja de Santa Margarida de Roses (Alt Empordà)

query_builder   16 juny 2024 15:02

event_note Nota de premsa

Ofegament mortal a la platja de Santa Margarida de Roses (Alt Empordà)

Un home de 65 anys i de nacionalitat espanyola ha mort aquest matí mentre es banyava a la platja de Santa Margarida de Roses (Alt Empordà). En el moment dels fets hi havia bandera groga per onatge.

L'avís al telèfon d’emergències 112 s'ha rebut a les 12.00 hores per part dels socorristes de la zona, informant que havien tret de l’aigua un home inconscient i li havien començat a realitzar les maniobres de reanimació.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha desplaçat dues unitats terrestres i l’helicòpter i ha seguit amb les maniobres que han resultat infructuoses.

A la zona també s’hi han adreçat efectius de la Guàrdia Civil que s’han fet càrrec de les diligències.

La d’aquest diumenge és la primera víctima mortal a les platges catalanes des que ahir, 15 de juny, va començar oficialment la campanya d’estiu.

Des de Protecció Civil de la Generalitat recordem la importància d’extremar les precaucions a les platges, piscines i aigües interiors aquest estiu. Si observeu que algú es troba malament o té dificultats dins l’aigua cal avisar urgentment el servei de socorrisme o al telèfon 112 per facilitar la seva ràpida actuació.

En el bany, cal tenir presents sempre les nostres condicions i limitacions físiques i evitar un sobreesforç que ens dificulti la sortida de l’aigua i ens posi en risc.



1  

Imatges

Ofegament platja Roses

Ofegament platja Roses 152599

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia