Salut

Les noves instal·lacions acullen l'equip de pediatria i l'ASSiR.

Les sis noves consultes externes del CAP Sitges entren en funcionament

query_builder   17 juny 2024 09:48

event_note Nota de premsa

Les sis noves consultes externes del CAP Sitges entren en funcionament

  1. Les noves instal·lacions, que incrementen l’espai en 140 metres quadrats, acullen l’equip de pediatria i l’ASSiR

Entra en ple funcionament l’ampliació provisional del CAP Sitges, que creix en aproximadament 140 metres quadrats i sis noves consultes externes, a través de la instal·lació i posada en funcionament del mòdul industrialitzat previst dins del projecte d'ampliació del centre assistencial. L’ampliació del CAP permet incrementar la capacitat assistencial del centre, millorar l’atenció a la ciutadania i l’accessibilitat, i disposar d’espais més confortables tant per als pacients com pels professionals.

Les noves instal·lacions estan connectades a l’edifici principal i estan situades a la part posterior del centre actual, en un terreny cedit per l’Ajuntament i que fins ara s’utilitzava com a aparcament dels professionals. El nou mòdul, que s’ha dissenyat combinant funcionalitat i confort, acull quatre consultes de pediatria, en funcionament des de finals de maig, i dues d’atenció a la salut sexual i reproductiva o ASSiR, que van començar a prestar servei la setmana passada. També disposa d’una sala d’espera que es destina a l’àrea de pediatria i a usos polivalents per a la resta de professionals.

El projecte d’increment d’espais dona resposta al creixement de la població de la zona a la qual dona assistència aquest centre de salut, a la voluntat de millorar la prestació de serveis i a la incorporació de nous perfils professionals a l'Equip d'Atenció Primària: dietista-nutricionista, referents de benestar emocional, fisioterapeuta, higienista dental, infermeres i metges de residències, a més de l'augment de la plantilla d'infermeria, auxiliars i administratius. Per a Irene Abad, gerent de la Regió Sanitària Penedès, "el nou mòdul del CAP Sitges és una solució necessària per dotar l'actual edifici de més espais i poder acollir els nous serveis que Salut ha aprovat aquesta legislatura, a l'espera de la construcció d'un nou edifici que permeti donar resposta a les necessitats futures de la població per continuar garantint la qualitat assistencial".

El CAP Sitges va ser construït l’any 1996 en una superfície de 1.440 metres quadrats. Està gestionat per l’Institut Català de la Salut. La població de referència de l’ABS Sitges és de 25.942 assegurats i l’EAP. Sitges té una població assignada de 25.606. Està obert de dilluns a divendres de 8 a 20 hores, i els caps de setmana i festius amb el mateix horari a través del Punt d’Atenció Continuada (PAC) situat en el mateix centre.

1  

Imatges

Les noves instal·lacions acullen l'equip de pediatria i l'ASSiR.

Les noves instal·lacions acullen l'equip de pediatria i l'ASSiR. 84516

Atenció primària
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia