Empresa i Treball

La multinacional suïssa del sector dermatològic Galderma inaugura la seva seu a Barcelona i crea 150 llocs de treball

La multinacional suïssa del sector dermatològic Galderma inaugura la seva seu a Barcelona i crea 150 llocs de treball

query_builder   18 juny 2024 16:01

event_note Nota de premsa

La multinacional suïssa del sector dermatològic Galderma inaugura la seva seu a Barcelona i crea 150 llocs de treball

  1. Les noves oficines de l’empresa a Catalunya, de 1.500 metres quadrats, donen suport a l’estructura global de l’empresa en activitats com l’R+D, les operacions i la capacitació del talent
  2. Per establir-se a Barcelona, Galderma ha comptat amb el suport del Govern per mitjà d’ACCIÓ
  3. Fundada l’any 1981, Galderma compta amb més de 6.500 treballadors arreu del món, és present a més de 90 països i disposa de plantes de producció al Canadà, Suècia, França i el Brasil

La multinacional dermatològica suïssa Galderma ha inaugurat aquest dimarts el seu nou centre de capacitació global (Global Capacity Center) a Barcelona, on crearà més de 150 nous llocs de treball. L’empresa està especialitzada en oferir una cartera de productes i serveis prèmium en tots els segments de la dermatologia. Les noves instal·lacions, de 1.500 metres quadrats, donen suport al creixement i expansió de l’empresa en els seus àmbits d’activitat com l’R+D, les operacions, l’operativa comercial; i exerciran de centre per a la captació i la gestió del talent del grup a escala global.

Per establir-se a Barcelona, Galderma ha comptat amb el suport del Govern, per mitjà d’ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball. En l’acte d’inauguració de les noves instal·lacions a Barcelona hi ha participat el director executiu d’ACCIÓ, Joan Romero i Circuns.

Durant la seva intervenció, Romero ha destacat el fet que empreses estrangeres com Galderma triïn Barcelona per “la localització estratègica, per completar la cadena de valor, per l'ecosistema de startups, de recerca i tecnologia" però "sobretot pel talent i per la capacitat d'atreure'n de tot el món: això ens diferencia d'altres regions". Romero ha subratllat que "el sector de les ciències de la vida és altament estratègic a Catalunya" i que ja representa el 8% del PIB del país.

Per la seva banda, el CEO de Galderma, Flemming Ørnskov, ha assegurat que “ el nostre Global Capability Center a Barcelona ja està plenament operatiu, amb equips d'alt rendiment i talents diversos que reflecteixen realment la marca i el propòsit de Galderma. Amb un nivell excepcional de col·laboració i un fort impuls de resultats i dinamisme, aquest grup és un catalitzador de la nostre trajectòria de creixement mentre treballem per ampliar el nostre lideratge en la categoria de dermatologia".

El centre de capacitació global de Galderma (GCC) és l’únic que la companyia tindrà a Europa. En aquest sentit, el centre de treball ja compta amb 114 treballadors i està en procés de contractar 40 nous professionals per superar els 150 llocs de treball totals.

Fundada l’any 1981 i amb seu central a Suïssa, Galderma compta amb una plantilla de més de 6.500 professionals arreu del món. La companyia és present a més de 90 països, amb plantes al Canadà, Suècia, França i el Brasil. Durant el primer trimestre del 2024, la companyia ha assolit un rècord de vendes superant per primera vegada els 1.000 milions de dòlars.

Un sector clau a Catalunya

Segons l’Informe de la BioRegió de Catalunya 2023, impulsat per Biocat, CataloniaBio & HealthTech i ACCIÓ, el sector de les ciències de la vida representa el 7,9% del PIB de Catalunya. Aquest àmbit agrupa 1.400 empreses que concentren més del 50% de la indústria farmacèutica i del sector de ciències de la vida i la salut de l’estat espanyol. En total, més de 264.000 persones treballen en aquest sector a Catalunya -el 6,5% de la població ocupada-, que ha captat més de 1.600 milions d’euros d’inversió estrangera en els darrers cinc anys.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

@empresacat | @treballcat

►►► més xarxes socials



El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia