Centre Estudis Opinió

Òmnibus 1/2024

El 1r Òmnibus de 2024 entra al Registre d'Estudis d'Opinió

query_builder   20 juny 2024 12:27

event_note Nota de premsa

El 1r Òmnibus de 2024 entra al Registre d'Estudis d'Opinió

Avui, 20 de juny de 2024, ha entrat al Registre d’Estudis d’Opinió (REO) del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) l’enquesta l’Òmnibus de la Generalitat de Catalunya. 2024-1 amb el número de REO 1097, d’acord amb els terminis que estableix la llei del CEO.

L’Òmnibus és una enquesta que s’elabora a partir de les preguntes que proposen els departaments i organismes de la Generalitat de Catalunya. Des del CEO se’ls dona l’oportunitat de preguntar sobre diversos temes del seu interès. D’aquesta manera, els departaments i organismes de la Generalitat poden conèixer l’opinió de la ciutadania sobre aspectes concrets de la seva gestió, o sondejar futures accions de millora.

Per això, l’enquesta recull diversos temes vinculats a les polítiques públiques de la Generalitat. En aquesta primera onada del 2024 hi ha preguntes relacionades amb l’oficialitat del català a Europa, el traspàs de rodalies, les competències en la gestió dels impostos, l’evolució de la situació econòmica, la percepció de la seguretat ciutadana, la valoració de l’Administració de la justícia i d’altres relacionades amb l’habitatge, la prestació per infants a càrrec, la dependència o la Renda Bàsica Universal. També presentem qüestions relatives a la cultura, els consum de mitjans i xarxes socials, les prioritats en l’ús de l’aigua, la confiança en les institucions i la salut i educació sexual.

Aquesta enquesta s’ha realitzat amb la metodologia d’enquesta autoadministrada (push-to-web+paper) a una mostra probabilística i nominal de la població de 16 i més anys resident a Catalunya. La mostra final per a aquest estudi ha estat de 2.658 persones, 2.467 de les quals van respondre en línia (un 92,8%) i les 191 restants, en paper (un 7,2%). El treball de camp de l’enquesta es va realitzar entre el 12 de març i el 19 de maig de 2024.

Podeu consultar l’estudi complet i totes les dades relacionades al web del CEO.

1  

Fitxers adjunts

Òmnibus 1/24

Òmnibus 1/24
PDF | 1055103

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia