Delegació a les Terres de l'Ebre

El nou delegat del Govern i el delegat sortint han mantingut una trobada per fer el traspàs de funcions.

Adam Tomàs: "Continuarem treballant pels grans reptes que tenim a les Terres de l'Ebre"

query_builder   20 juny 2024 13:47

event_note Nota de premsa

Adam Tomàs: "Continuarem treballant pels grans reptes que tenim a les Terres de l'Ebre"

  1. El nou delegat del Govern i el delegat sortint han mantingut una trobada per fer el traspàs de funcions


El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Adam Tomàs Roiget, i el delegat sortint, Albert Salvadó Fernandez, han mantingut aquest matí una trobada per fer el traspàs de funcions. Tomàs va ser nomenat aquest dimarts nou delegat del Govern en substitució de Salvadó, que va ser elegit diputada al Parlament de Catalunya en les passades eleccions del 12 de maig.

El nou delegat del Govern i el delegat sortint han mantingut una trobada per fer el traspàs de funcions.
El nou delegat del Govern i el delegat sortint han mantingut una trobada per fer el traspàs de funcions.
{"name":"2024/06/20/13/52/db68493d-9c29-4ba3-9dc4-b0a32b88436f.jpg","author":"Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre. ","type":"0","location":"0","weight":1890308}

El delegat del Govern sortint ha fet valdre la tasca feta durant aquesta legislatura. “Hem engegat projectes que estic convençut que el temps posicionarà com a històrics i estratègics del nostre territori”, ha valorat Salvadó, que s’ha mostrat “content de continuar defensant les Terres de l’Ebre, ara des del Parlament”. El delegat sortint s’ha posat a disposició del nou delegat, a qui ha agraït el compromís. “És una persona que es creu el territori i que fa anys que demostra lideratge i capacitat de gestió”, ha conclòs Salvadó, desitjant-li molts encerts.


El nou delegat del Govern ha agraït la confiança i ha assegurat que assumeix el repte al capdavant de la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre “amb il·lusió, consciència i responsabilitat”. “Continuarem treballant pels grans reptes que tenim a les Terres de l’Ebre”, ha dit Tomàs, assegurant que “el llistó és molt alt”. “Hereto un equip de Govern territorial extraordinari”, ha afirmat, citant l’Estratègia Delta, el Fons de transició nuclear, el model hospitalari o el projecte de 2+1 de la C-12 com a projectes estratègics del territori.


Tomàs ha format part del Govern territorial en dos etapes: del 2007 al 2011 com a director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania i des del 2021 com a director dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball, càrrec que deixa en ser nomenat com a delegat del Govern.

El delegat del Govern, Adam Tomàs, i el delegat sortint, Albert Salvadó.
El delegat del Govern, Adam Tomàs, i el delegat sortint, Albert Salvadó.
{"name":"2024/06/20/13/51/f4ad051d-38a2-4c7a-b3ce-4ab3a549ec84.jpg","author":"Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre. ","type":"0","location":"0","weight":686715}


El nou delegat del Govern presidirà aquest dimarts per primer cop la sessió ordinària del Consell de Direcció de l'Administració Territorial del Govern a les Terres de l'Ebre.




20 juny 2024


4  

Imatges

Foto 1_El nou delegat del Govern, Adam Tomàs, i el delegat sortint, Albert Salvadó, han mantingut una trobada per fer el traspàs de funcions.

Foto 1_El nou delegat del Govern, Adam Tomàs, i el delegat sortint, Albert Salvadó, han mantingut una trobada per fer el traspàs de funcions. 9894613

Foto 2_El nou delegat del Govern, Adam Tomàs, i el delegat sortint, Albert Salvadó, han mantingut una trobada per fer el traspàs de funcions.

Foto 2_El nou delegat del Govern, Adam Tomàs, i el delegat sortint, Albert Salvadó, han mantingut una trobada per fer el traspàs de funcions. 6568452

Foto 3_El nou delegat del Govern, Adam Tomàs.

Foto 3_El nou delegat del Govern, Adam Tomàs. 6576367

Foto 4_El nou delegat del Govern, Adam Tomàs, i el delegat sortint, Albert Salvadó, han mantingut una trobada per fer el traspàs de funcions.

Foto 4_El nou delegat del Govern, Adam Tomàs, i el delegat sortint, Albert Salvadó, han mantingut una trobada per fer el traspàs de funcions. 5800210

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia