Palau Robert

PR

Inauguració de la nova proposta de Palau Robert per a la Sala 1

S'Agaró 1924-2024. Arquitectura i cultura a la Costa Brava

query_builder   21 juny 2024 12:41

event_note Nota de premsa

Inauguració de la nova proposta de Palau Robert per a la Sala 1

S'Agaró 1924-2024. Arquitectura i cultura a la Costa Brava

L’exposició del centenari de S’Agaró explica els orígens i la història de la ciutat jardí, i quins han estat els principals protagonistes que han convertit aquest paratge de la Costa Brava en un nom de referència internacional. La mostra es podrà visitar a la Sala 1 de Palau Robert fins al 3 de novembre.


Inauguració institucional: 27 de juny a les 17 h.

On: jardí del Palau Robert

Intervencions: Benvinguda a càrrec de la Sra. Eva Pomares, directora general de Difusió; paraules de la Sra. VirginiaEnsesa, presidenta de l’Associació S’Agaró 100; el Dr. Jordi Falgàs i el Sr. Sebastià Roig, comissaris de l’exposició;l'Il·lm. Sr. Jordi Camps Vicente, vicepresident i diputat de Cultura de la Diputació de Girona; l’Il·lm. Sr. Maurici Jiménez, alcalde de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró; tancament de l’acte de l’H. Sr. Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball en funcions de la Generalitat de Catalunya.

A continuació, les autoritats faran una visita acompanyats dels comissaris de la mostra.

Visita guiada amb els mitjans de comunicació: a les 11h, els comissaris de l’exposició, Jordi Falgàs i Sebastià Roig, i la presidenta de S’Agaró 100, Virginia Ensesa, acompanyaran als mitjans que ho desitgin en una visita explicativa de l’exposició. Es lliurarà dossier de premsa.

Els mitjans de comunicació que desitgin acreditar-s'hi ho poden fer a l’adreça mporter@gencat.cat,o al telèfon 637 948 341.

#exposagaro100

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia