Un home de 77 anys i de nacionalitat espanyola ha mort aquest matí mentre es banyava a la platja de Creixell (Tarragonès).

L'avís al telèfon d’emergències 112 s'ha rebut a les 12.44 hores per part d’un testimoni, informant que havien tret de l’aigua un home inconscient i li havien començat a realitzar les maniobres de reanimació.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha desplaçat dues unitats terrestres i li han practicat maniobres de reanimació, que han resultat infructuoses.

A la zona també s’hi han adreçat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra que s’han fet càrrec de les diligències.

La d’avui és las segona víctima mortal a les platges catalanes en el que portem de campanya d’estiu, que va començar el passat dissabte 15 de juny.

Des de Protecció Civil de la Generalitat recordem la importància d’extremar les precaucions a les platges, piscines i aigües interiors aquest estiu. Si observeu que algú es troba malament o té dificultats dins l’aigua cal avisar urgentment el servei de socorrisme o al telèfon 112 per facilitar la seva ràpida actuació.

En el bany, cal tenir presents sempre les nostres condicions i limitacions físiques i evitar un sobreesforç que ens dificulti la sortida de l’aigua i ens posi en risc.