Territori

Relleu al capdavant de l'INCASÒL

query_builder   21 juny 2024 17:59

event_note Nota de premsa

Relleu al capdavant de l'INCASÒL

  1. L’actual director general d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Arquitectura, Agustí Serra i Monté, n’assumeix el càrrec de director

El consell d’administració de l’Institut Català del Sòl (INCASÒL), celebrat aquesta tarda, ha acceptat la dimissió de la seva fins ara directora, Maria Sisternas i Tusell, i ha nomenat, de forma interina, com a nou director, a Agustí Serra i Monté. Serra compaginarà aquesta funció amb la de director general d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Arquitectura.

El nou director de l’INCASÒL va néixer a Barcelona l’any 1962. Arquitecte superior per la Universitat Politècnica de Catalunya, va cursar estudis de Postgrau en Gestió Urbanística a la mateixa universitat. Serra és director general d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Arquitectura des de l’any 2021. Anteriorment , entre els anys 2018 i 2021, havia ocupat el càrrec de secretari d’Hàbitat Urbà i Territori i de president de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, després d’haver estat director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme durant més de 7 anys, del 2011- 2018.

En l’àmbit docent, ha estat director del Postgrau en Planejament Urbanístic, de l’Escola Sert COAC i professor associat a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia