Delegació a les Terres de l'Ebre

Josep Rima, nou director dels Serveis Territorials del Departament d'Empresa i Treball a les Terres de l'Ebre.

Josep Rima Gilabert, nou director dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball a les Terres de l'Ebre

query_builder   25 juny 2024 14:07

event_note Nota de premsa

Josep Rima Gilabert, nou director dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball a les Terres de l'Ebre

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Adam Tomàs Roiget, ha presidit aquest dimarts la sessió del mes de juny del Consell de Direcció de l’Administració Territorial del Govern. Tomàs ha informat del nomenament de Josep Rima Gilabert com a nou director dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball a les Terres de l’Ebre, després del nomenament com a delegat de Tomàs, que ocupava fins ara la direcció territorial.


Nascut a Tortosa (Baix Ebre) l’any 1968, Rima és llicenciat en Enginyeria Industrial. Després de treballar al sector privat, des de l’any 2001 ha ocupat diferents responsabilitats a l’Administració de la Generalitat i, concretament, a l’actual departament d’Empresa i Treball, essent en l’actualitat el Cap de servei dels Serveis Territorials d’Empresa a les Terres de l’Ebre. També ha sigut regidor a l’oposició de l’Ajuntament de Tortosa al mandat 2019-2023.


El delegat del Govern ha fet balanç de la revetlla de Sant Joan, amb una trentena de sortides dels Bombers a les Terres de l’Ebre (18 al Baix Ebre, 3 al Montsià, 7 a la Ribera d’Ebre i 2 a la Terra Alta), “sense incidències remarcables”, ha valorat Tomàs.





25 juny 2024





El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia