Drets Socials

El Departament ha obert una convocatòria per a la concessió de 20 beques de col·laboració per desenvolupar estudis i treballs de recerca relacionats amb els àmbits d'actuació del Departament.

El Departament de Drets Socials obre una convocatòria de beques per fer recerca en l'àmbit social

query_builder   26 juny 2024 10:40

event_note Nota de premsa

El Departament de Drets Socials obre una convocatòria de beques per fer recerca en l'àmbit social

  1. Les ajudes es poden demanar fins al proper 18 de juliol

El Departament de Drets Socials va obrir el passat 20 de juny una convocatòria per a la concessió de 20 beques de col·laboració per desenvolupar estudis i treballs de recerca relacionats amb els àmbits d'actuació del Departament de Drets Socials, per al període 2024-2026.

L’objectiu és facilitar la col·laboració de persones que han obtingut recentment una titulació universitària, amb la finalitat de promoure la seva participació en l'elaboració d'estudis i recerques que contribueixin a formular les prioritats de les polítiques en l'àmbit dels drets socials. Aquestes beques tenen la finalitat de millorar la formació teoricopràctica i la preparació professional de les persones seleccionades, enriquir la seva formació acadèmica i obtenir un coneixement pràctic de l'organització i l'activitat de l'Administració pública.

Així doncs, poden demanar-les persones que hagin obtingut el títol de doctorat, màster, postgrau o grau durant els dos anys anteriors a la data de publicació de la convocatòria de la beca, o bé que siguin estudiants d'un màster, postgrau o doctorat en el moment de sol·licitar la beca, en alguna de les branques de l’àmbit social.

Les recerques, doncs, s’hauran de centrar en els àmbits d’actuació del Departament: els serveis socials i la protecció social, la joventut, la gent gran, les famílies, la infància i l’adolescència, l’acolliment i les adopcions, les persones amb discapacitat, les persones amb dependència, la inclusió social, l’acció comunitària, el tercer sector i el voluntariat i la innovació social.

Cada beca tindrà una dotació econòmica de 1.850 euros bruts mensuals amb una dedicació setmanal de 35 hores. La col·laboració es fa sota la tutoria d’una persona del Departament de Drets Socials, es preveu que pugui iniciar-se a principis d’octubre d’aquest any i tindrà una durada de dos anys.

Les persones interessades han de presentar les sol·licituds per mitjans electrònics i emplenar el formulari disponible a l'apartat Tràmits del web de la Generalitat de Catalunya fins a les 15.00 hores del 18 de juliol de 2024.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia