Protecció Civil

Ofegament mortal a la platja de Torre Valentina a Calonge i Sant Antoni

Ofegament mortal a la platja de Torre Valentina a Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà)

query_builder   27 juny 2024 23:04

event_note Nota de premsa

Ofegament mortal a la platja de Torre Valentina a Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà)

Un home de nacionalitat russa de 54 anys d’edat ha mort aquesta nit a la platja Torre Valentina a Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà).

L’avís al telèfon d’emergències 112 s’ha rebut a les 21.19 hores, quan testimonis presencials han alertat que hi havia una persona surant a l’aigua.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’ha desplaçat al lloc amb tres equips medicalitzats i ha realitzat sense èxit les maniobres de reanimació.

Fins al lloc, s'han activat també 3 dotacions de Bombers de la Generalitat per donar suport als cossos de seguretat i d'emergències que hi treballaven.

També s’han desplaçat una patrulla de la Guardia Civil de L’Estartit i un equip de la Policia Judicial de Girona.

Es tracta de la cinquena víctima mortal a les platges catalanes en el que portem de la campanya d’estiu, que va començar el passat dissabte 15 de juny.

Protecció Civil de la Generalitat recordem la importància d’extremar les precaucions a les platges, piscines i aigües interiors aquest estiu. Si observeu que algú es troba malament o té dificultats dins l’aigua cal avisar ràpidament al servei de socorrisme o al telèfon 112 per facilitar la seva ràpida actuació.

No et banyis si et trobes malament o tens cansament, i si ets dins l’aigua i et trobes malament surt-ne ràpidament. No entris a l’aigua bruscament, sobretot si l’aigua està freda, has estat al sol molt temps o has fet un esforç físic intens.


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia