El Clotilde Fest, organitzat per Palau Robert amb la col·laboració de l’Agència Catalana de la Joventut - Carnet Jove i de les emissores musicals RAC105, Els40, Europa FM i Flaixbac arriba a la sisena edició amb un cartell espectacular.

Els concerts del Clotilde Fest al Palau Robert són ja una realitat plenament consolidada entre els i les joves a la recerca de noves sensacions i de grups emergents del país. El públic que omple el jardí sap que hi trobarà bona música, bon ambient i cançons en català. I sap, també, que l’entrada, ja sigui a través del carnet jove o de les emissores participants, serà de franc.

Enguany el Clotilde Fest, que estrena nova imatge –una obra de l’equip BUM i l’artista Marc Urtasun-- i que compta per segona vegadaamb el patrocini de Damm, proposa les vetllades següents:

  1. -Dimecres 3 de juliol, a proposta de RAC105: Suu i Alfred Garcia
  2. -Dimecres 10 de juliol, a proposta d’Els 40: Flashy Ice Cream i Lildami
  3. -Dimecres, 17 de juliol, a proposta d’Europa FM: Sexenni, Pelat i Pelut i DJ Bulma Beat
  4. -Dimecres 24 de juliol, a proposta de Flaixbac: Coco i Figa Flawas

Suu i Alfred Garcia, doncs, tindran l’honor d'actuar al concert inaugural de l’edició d’enguany, que es perllongarà fins al dimecres 24 de juliol. Per part de Carnet Jove, el sorteig per a aquest primer concert ja està tancat; al seu web es poden consultar els següents terminis.

SUU

Suu és una de les cares més visibles de la nova fornada de músics catalans del gènere pop-indie. Amb tres discos publicats, l'artista ha traspassat fronteres. Amb les seves cançons i el seu compromís amb l’empoderament de la dona, s'ha guanyat la consideració del públic, la crítica i la resta de companys i companyes de professió, demostrant també el seu gran carisma a les xarxes socials i, sobretot, als escenaris dels principals festivals i escenaris nacionals i estatals.

Aquest 2024, la cantant catalana ens enamorarà amb nous singles, els quals presentarà en una íntima i exclusiva gira per tota la península. La del Clotilde Fest serà una de les poques oportunitats que tindrem aquest any de veure el show amb banda completa a Catalunya.

ALFRED GARCIA

A finals de 2023, l’Alfred ens va presentar un nou projecte acompanyat d'un nou equip. De la mà de la discogràfica catalana Música Global, l'artista va reconnectar amb el seu idioma i cultura materna iniciant el camí amb ""Els teus ulls”, que a hores d’ara s’acosta als 5 milions de reproduccions a totes les plataformes a més de ser la cançó número 1 a les ràdios catalanes durant quatre mesos consecutius.

Més tard, va presentar “Llamas en el cielo”, un tema compost per ell i produït pel mateix Alfred i Pol Álvarez amb què tornen les guitarres i els palmells tan característics d'aquesta nova era de l'artista.

Això se suma als 5 discos d’or i 5 de platí aconseguits amb els seus anteriors treballs, un final de gira al Sant Jordi Club de Barcelona i diferents premis, inclosos els Premis RAC105 a millor artista l’any 2022 i millor col·laboració per “Electricitat” amb Miki Núñez un any més tard.