1. El quart plenari de la TaPSEI inclou presentacions d’experiències dels ‘Centres en dansa per la inclusió’


Plenari TAPSEI{"name":"2024/07/03/14/20/b2170ba5-3277-4b5b-8edf-6bd1ad7e7223.jpeg","author":"Educació","type":"0","location":"0","weight":81212}


La consellera d’Educació, Anna Simó Castelló, va encapçalar ahir el quart plenari de la de Participació per un Sistema Inclusiu (TaPSEI), on es van lliurar els reconeixements a la Inclusió 2024. És la segona edició d’aquests reconeixements a la tasca inclusiva.


El reconeixement a la tasca professional va recaure en Josep Maria Casals, coordinador de les unitats docents del Centre de Justícia Juvenil Segre de Lleida, recentment jubilat.


Per altra banda, el reconeixement al membre de la societat en favor de la inclusió es va entregar a la presidenta de la plataforma Revolta Educativa Sesa Cameán, i vinculada al moviment ‘Quererla es crearla’.


En el plenari es va dur a terme una presentació d’experiències a càrrec de tres centres que participen en el programa ‘Centres en dansa per la inclusió’: l’Institut Miquel Martí i Pol de Lliçà d’Amunt, l’Escola Circell de Moja i l’Escola Ridolaina de Montellà i Martinet. L’acte es va cloure amb l’actuació artística ‘Poesia i inclusió’, a càrrec d’Arnau Baulenas i Cinto Espejo. Amb l’acompanyament de la Fundació Miquel Martí i Pol, Arnau Baulenas (que té una discapacitat motriu i intel·lectual) va oferir un espectacle derivat d’un projecte d’inclusió a través de la poesia i la música que l’ha dut a diversos escenaris i a protagonitzar el documental ‘Si el vers fos un refugi’.


3 de juliol de 2024