Estrenes en català{"name":"2024/07/10/14/31/380d1ddd-15af-4de2-9701-27f0dcd8e029.jpg","author":"Departament de Cultura ","type":"0","location":"0","weight":247310}

Aquest divendres, 12 de juliol, s’estrena als cinemes 'El nostre dia’, de Hong Sang-soo, en versió original subtitulada en català. El dimecres 17 s’estrenarà ‘In Water’, del mateix director coreà i també en VOSC. El doblatge i la subtitulació d’aquests títols té el suport de la Secretaria de Política Lingüística. Durant el 2024 s’han doblat o subtitulat en català 43 llargmetratges amb el suport del Departament de Cultura.

El nostre dia

Una actriu que acaba de tornar a Corea del Sud viu temporalment a casa d’una amiga que té un gat com a mascota. Paral·lelament, un famós poeta septuagenari s’acostuma a la vida en solitari després que el seu gat hagi mort.

L'Atalante Cinema informa de la distribució d’aquesta pel·lícula a partir del divendres 12 de juliol a les sales següents:

  1. Cinemes Girona (Barcelona)
  2. Zumzeig Cinema (Barcelona)
  3. ScreenBox Funatic (Lleida)

In Water

Un actor decideix dirigir un curt amb els seus diners i l’ajuda de dos antics companys de classe: un director de fotografia amateur i una actriu. Tots tres viatjaran a una illa i deambularan durant dies sense saber ben bé què rodar.

L'Atalante Cinema informa de la distribució d’aquesta pel·lícula a partir del dimecres 17 de juliol a les sales següents:

  1. Cinemes Girona (Barcelona)
  2. Zumzeig Cinema (Barcelona)
  3. ScreenBox Funatic (Lleida)

Impuls a la difusió del cinema en català

El català i l'audiovisual són eixos estratègics del Departament de Cultura. El Departament ha obert vies de diàleg amb tots els agents del sector, incloent-hi les plataformes audiovisuals. Així, en aquest àmbit, el Govern i la CCMA han acordat la incorporació de centenars de títols en català a les plataformes audiovisuals. Mitjançant un conveni, la Corporació cedeix doblatges i subtítols perquè les plataformes puguin incorporar-los als seus catàlegs.

Tràiler d’’El nostre dia’ https://youtu.be/cYmIanhUBQw

Sales de projecció d’’El nostre dia’ http://www.gencat.cat/llengua/cinema/sessions_film.html?film=38394

Tràiler d’’In Water’ https://youtu.be/T5jbqg53SaI

Sales de projecció d’’In Water’ http://www.gencat.cat/llengua/cinema/sessions_film.html?film=38393

Cartellera de Cinema en català http://www.gencat.cat/llengua/cinema