1. L’Executiu segueix actualitzant els currículums per fer-los més competencials i adaptats als entorns dels centres

El Govern ha aprovat el currículum del cicle formatiu de grau superior de gràfica interactiva, de la família de comunicació gràfica i audiovisual dels ensenyaments d’arts plàstiques i disseny.

El Departament d’Educació vol adequar tots els currículums d’arts plàstiques i disseny per ajustar-se a les necessitats de les empreses, en paral·lel a l’actualització dels continguts per oferir una formació de qualitat. La publicació d’aquests currículums és justament l’inici d’aquest procés: es vol donar resposta a les necessitats del sector a Catalunya i explorar la seva possibilitat d’adequació a les necessitats específiques de l’àmbit socioeconòmic dels centres.

Els llocs de treball dels professionals de Gràfica Interactiva comprenen activitats en tallers, estudis o empreses vinculades al disseny, organització i gestió de projectes de gràfica interactiva; disseny i desenvolupament web, creació i producció de continguts interactius, accessibilitat, usabilitat i disseny d'interfícies; anàlisi de propostes de projectes de gràfica interactiva aplicats a àmbits diferents i col·laboració en l'organització i la supervisió de la producció.

La distribució horària curricular d’aquest cicle formatiu de grau superior és de 2.000 hores de durada, repartides en 15 mòduls professionals.