1. Fa 17 anys que aquesta plataforma projecta la moda catalana al món

La pròxima edició del 080 Barcelona Fashion, el certamen de moda que impulsa la Generalitat de Catalunya, per mitjà del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d’Empresa i Treball, tindrà lloc del 14 al 17 d’octubre de 2024.

La 34a edició se celebrarà al Recinte Modernista de Sant Pau, on creadores, creadors i marques de moda presentaran les seves noves col·leccions. Una vegada més, la trobada més important del sector de la moda a Catalunya tindrà com a escenari aquest impressionant conjunt arquitectònic, joia del modernisme català, que ja és habitual a les edicions presencials de la plataforma.

Des de l’any 2008, 080 Barcelona Fashion impulsa la transformació del sector de la moda a Catalunya, tant a nivell nacional com internacional, a través de la innovació i la creativitat. Aquesta plataforma de moda actua també com a motor de canvi i element de conscienciació envers diferents valors socials com la sostenibilitat, la circularitat i la diversitat en la indústria de la moda. I ofereix un espai de diàleg i reflexió a creadores, creadors i indústria per tal d’explorar noves formes d’expressió, de consumir i de relacionar-se.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion
  2. Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion
  3. Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/
  4. TikTok 080 Barcelona Fashion: https://www.tiktok.com/@080_bcn_fashion/