. Una trucada al 112 va permetre posar els investigadors sobre la pista de l’autor del robatori.

Agents de Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sants Montjuïc van detenir el 15 de juliol un home de 50 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.


La investigació es va iniciar a principis del mes de juny quan es va produir un robatori amb força en una empresa del districte de Sants-Montjuïc. L’autor hi va accedir forçant una porta d’accés, i un cop a l’interior es va endur una caixa de cabdals valorada en 9.595€ que contenia al seu interior 8.000 € en efectiu.


Una trucada al 112 va alertar que s’havia sentit un fort cop a l’interior de l’empresa i el testimoni va aportar informació sobre un vehicle que havia fugit del lloc.


Arran de les gestions d’investigació, els agents van poder constatar que la persona que havia fet el robatori podia ser un antic treballador de l’empresa, que una setmana abans dels fets hi va treballar durant uns dies. Aquesta vinculació amb l’empresa va fer pensar als investigadors que l’autor tenia coneixements sobre el funcionament de l’empresa que li van facilitar poder cometre el robatori.


El passat dilluns 15 de juliol es va fer una entrada i perquisició al seu domicili a Badalona, amb suport de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Policial Metropolitana Nord, en la qual es va poder detenir el presumpte autor i localitzar alguns indicis de la seva participació en els fets.


El detingut ha passat a disposició judicial davant el Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona.


Oficina de Comunicació

Barcelona, 19 de juliol de 2024