• Tindrà una superfície de 3.800 m2 i la seva construcció suposarà una inversió de 12,5 milions d’euros

• El nou CAP permetrà millorar l’atenció i l’accessibilitat de la ciutadania a l’atenció primària i dotarà a Gavà de nous serveis sanitaris, com són la rehabilitació i la radiologia

Imatge virtual del futur tercer CAP de Gavà{"name":"2024/07/25/11/14/f3bd01f1-7ca7-45c9-bcea-d204906087c5.png","author":"Departament de Salut","type":"0","location":"0","weight":3289840}

El Departament de Salut ha començat avui les obres de construcció del tercer CAP de Gavà, que s’ubicarà al carrer 8 de març del barri de Can Ribes, en una parcel·la cedida per l'Ajuntament.

Es tracta d’un equipament de nova creació que es convertirà en el tercer centre d’atenció primària de Gavà i donarà resposta al creixement demogràfic del municipi. Així, el CAP permetrà alliberar espai als dos centres actuals i incorporar més serveis al municipi, tot millorant l’atenció i l’accessibilitat de la ciutadania als serveis sanitaris.

El nou CAP tindrà una superfície de 3.800 m2 i, a més d’un equip d’atenció primària, també acollirà l’atenció pediàtrica, l’atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR) i el centre de salut mental per a adults (CSMA), que actualment es troben en altres ubicacions dins del municipi. A més, incorporarà dos nous serveis fins ara inexistents a Gavà com són la rehabilitació ambulatòria i la radiologia.

Les obres de construcció d’aquest CAP suposaran una inversió de 12,5 milions d’euros (IVA inclòs) i tindran una durada aproximada de 18 mesos. Posteriorment s'equiparà amb tots els elements i materials necessaris per dur a terme l’activitat i es preveu que pugui entrar en funcionament l’any 2026.

1  

Imatges

Imatge virtual del futur tercer CAP de Gavà

Imatge virtual del futur tercer CAP de Gavà 3289840