Empresa i Treball

El saló Noviaespaña es consolida com el primer saló internacional de moda nupcial

query_builder   1 juliol 2003 14:27

event_note Nota de premsa

El saló Noviaespaña es consolida com el primer saló internacional de moda nupcial

El Conseller de Treball, Indústria, Comerç i Turisme, Antoni Fernàndez Teixidó, ha presentat avui el saló Noviaespaña que se celebrarà a la Fira de Barcelona del 9 al 13 de juliol

Aquest matí s’ha presentat a Barcelona la propera edició del saló Noviaespaña. L’acte ha comptat també amb la presència del president de la Passarel·la Gaudí, Paco Flaqué, el president de Moda Barcelona, José Luis Marin i, el president del Saló Noviaespaña, Raimon Bundó.

En aquesta 13ª edició, el saló Noviaespaña presenta 143 firmes i 179 marques i ocupa una superfície de 21.460 m2. Els organitzadors del saló preveuen una assistència de més 13.000 visitants. El Conseller Antoni Fernàndez Teixidó ha destacat “que aquest saló és una plataforma internacional de primera fila, ja que els compradors internacionals representen el 38% total i un 40% dels participants són estrangers, principalment dels països europeus, però també d’Estats Units, Mèxic o Japó”.

El sector de vestits i complements per a núvia a Catalunya viu un moment de gran activitat. Les exportacions catalanes s’han incrementat l’any 2002 un 11% respecte a l’any anterior, i representen més del 50% de les de tot l’Estat. Les partides que tenen un pes més elevat en les exportacions són “vestits de fibres no de punt per a dones” i “encaixos de fibres sintètiques o artificials fabricats a màquina” que representen entre el 70% i el 80% de tot l’Estat.

La passarel·la Gaudí Núvies és escollida any rere any  pels més prestigiosos dissenyadors per donar a conèixer les seves col·leccions nupcials. Així, als ja habituals Jesús del Pozo, Vicorio & Lucchino o Joaquim Verdú, s’hi han sumat enguany noms com Francis Montesinos, Roberto Torreta o Rosa Clarà.

2  

Imatges

Imatge de l'acte de presentació 2

Imatge de l'acte de presentació 2 64

Imatge de l'acte de presentació

Imatge de l'acte de presentació 79

1  

Talls de so

Tall de veu Conseller Fernàndez Teixidó
mp3 | 521