1. La instal·lació, situada a 1.667 metres, s’ha inaugurat avui. La Molina organitza un cap de setmana de portes obertes en què les persones que reservin pista tindran accés gratuït a la piscina de l’estació.
  2. Amb aquesta nova activitat, FGC demostra, una vegada més, el seu compromís amb la diversificació de la proposta d’activitats dels seus equipaments turístics durant tot l’any.

L’estació de muntanya de La Molina estrena una de les pistes de pàdel amb més altitud d’Europa. A partir d’avui dissabte 27 de juliol, les persones visitants podran gaudir de l’espectacularitat del Pirineu català mentre practiquen esport a la nova pista de pàdel, a 1.667 metres d’altitud. Aquestes noves instal·lacions s’ubiquen al costat de la piscina i l’estació inferior del Telecabina Cadí-Moixeró.

La pista, que compta amb il·luminació, estarà oberta de 9.00 h del matí a les 22.00 h del vespre. Les reserves es podran fer a través d’aquest enllaç.

Cap de setmana de portes obertes

Amb motiu de la inauguració de les noves pistes de pàdel, La Molina ha organitzat un cap de setmana de portes obertes. Les persones que reservin pista dissabte 27 o diumenge 28 de juliol tindran accés gratuït a la piscina. Ambdós dies, de forma puntual, hi haurà un horari especial de 9.00 h del matí a 18.00 h de la tarda.

Paral·lelament, dissabte, de 12.00 a 14.00 h, s’oferirà un vermut molt especial amb el programa en directe d’en Llucià Ferrer, de Ràdio FlaixBac.

Una aposta per la diversificació i l’esport

Amb aquesta nova activitat, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya posa de manifest la seva clara voluntat per diversificar la proposta d’activitats de tots els seus equipaments turístics i per desestacionalitzar la seva oferta, amb l’objectiu d’atraure visitants durant tot l’any i distribuir millor l’afluència de públic. En aquest sentit, FGC Turisme aposta per un ampli ventall de propostes a l’alta muntanya dirigides a tothom, independentment de la seva edat o condició, tot desenvolupant nous productes i serveis.

Un altre dels principals propòsits de Ferrocarrils és fomentar i impulsar l’activitat física a l’aire lliure i la pràctica de l’esport a les seves estacions, tant a l’hivern com a l’estiu. La Molina esdevé l’escenari ideal del Pirineu per gaudir del medi natural i de la gran varietat d’activitats saludables que s’hi poden practicar.

Més informació sobre La Molina en aquest enllaç.

Selecció de fotografies de recurs en el següent enllaç.