1. El CSI oferirà directament el servei mantenint el compromís assistencial i amb equipament renovat

El Consorci Sanitari Integral (CSI), d’acord amb del Departament de Salut i de manera coordinada amb la resta de dispositius de la xarxa pública, internalitzarà, a partir del mes d’octubre, el Servei de Medicina Hiperbàrica, ubicat a l’Hospital de Sant Joan Despí.

El nou servei comptarà amb equipament renovat, mantenint el compromís assistencial i una assistència de màxima qualitat i professionalitat.

Amb la internalització del Servei de Medicina Hiperbàrica, el CSI ja ofereix de forma directa el 100% dels seus serveis.

Sobre l’Hospital de Sant Joan Despí i el CSI

L’Hospital de Sant Joan Despí, junt l’Hospital General de l’Hospitalet i l’Hospital Sociosanitari de l’Hospitalet, funcionen com un únic centre (Complex Hospitalari Universitari Moisès Broggi). Està gestionat pel Consorci Sanitari Integral (CSI), una entitat pública participada majoritàriament pel Servei Català de la Salut, els ajuntaments de Sant Joan Despí i l'Hospitalet de Llobregat, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i la Creu Roja, que presta serveis sanitaris i socials.

1  

Imatges

L'Hospital de Sant Joan Despí.

L'Hospital de Sant Joan Despí. 1118137