1. Ana Bocio substitueix Conrad Casas, que es jubila després d’ocupar el càrrec des de l’any 2017

Ana Bocio ocupa des d’aquest mes d’agost la subdirecció regional al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. La reusenca és llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona i doctora per la Universitat Rovira i Virgili. També és diplomada en Salut Pública per l’Institut d’Estudis de la Salut i la Escuela Nacional de Salud. Agafa el testimoni de Conrad Casas, que va ostentar la subdirecció des del 2017 i que es jubila.

Fins ara al capdavant de la subdirecció general de Promoció de la Salut, l’etapa professional d’Ana Bocio a l’Agència de Salut Pública de Catalunya va iniciar-se el 2005 a on, del 2018 al 2022, va exercir de cap del Servei de la Promoció de la Salut al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Ana Bocio dirigeix el Diploma d’Especialització en Salut Pública, curs de postgrau organitzat pel Departament de Salut, l’Agència de Salut Pública de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra. A banda, és membre del Consell Acadèmic del Màster de Salut Pública. Ha col·laborat com a investigadora en projectes de recerca i compta amb diverses publicacions a revistes indexades nacionals i internacionals. A més, del 2001 al 2018, va ser professora associada a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV, realitzant docència de Medicina i Nutrició Humana i Dietètica.

L’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) està adscrita al Departament de Salut amb l’objectiu de reforçar la salut i la qualitat de vida i de l’entorn de la ciutadania de Catalunya. Vetlla per la millora de la salut individual i col·lectiva amb polítiques de promoció de la salut i prevenció de la malaltia, de protecció i vigilància, de seguretat alimentària i de salut laboral. Per prestar aquests serveis, l’ASPCAT es coordina amb les institucions i organitzacions arreu del territori.

1  

Imatges

Ana Bocio.

Ana Bocio. 1626561